Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 12, 2011

Nervous nak kena tembak


gemuruh jiwa.. semangat membara.. eh. xsesuai


dak.. dik.. duk.. dak.. dik duk.. di dalam dada.. ewah berdandut pulak dia.. tapi sebenarnya memang ya tengah gemuruh ni. nervous, gementar semua ada. kenapa?

sebab elia nak kena tembak?

actually bukan bakal kena tembaklah. sebenor-benornya elia bakal menghadiri sesi photoshot untuk menjadi cover depan sebuah majalah. alamak.. nervousnya..


dah la ni memang my first time penampilan khas di muka depan majalah. sebelum ni kat bahagian dalam-dalam je. tu pon shoot untuk promote barang. orang pon xkenal dan xakan perasan siapa kita. ni siap cover depan.. pergh.. nervousnya..

paling nervous bila dapat tahu saya bakal digandingkan dengan seorang artis terkenal. siapa dia? hehe. maneleh bagitau lagi. tak saspenlah camtu. ok.oklah saya bg clue. dia seorang pelakon. hehe. tu je clue yg leh bagi.. adoi.. sambung nervous balik

majalah apa tu kak jejar oiii..??

hehehe.. tunggguu.. takleh bagitahu lagi.. tak saspen lah if bagitahu.. nanti sampai masanya akan dihapdate kelak ye..

sekarang ni elia tengah dalam bas otw nak balik ke kl. dijangka sampai kul 5/6 pagi nanti. sampai2 balik rumah mandi solat semua then terus pecut ke destinasi photoshot tu. hope sempat sampai sbb kena kul 9pg diorang dah nak start makeup.

doakan semoga elia selamat sampai dan semuanya berjalan dengan lancar ye kawan-kawan.. and hope i wont spoilt the photoshoot. this is really once in a lifetime punya opportunity. tak tau lah lepas ni ada rezeki lagi ke nak tampil as covergirl.

hope xnampak gems le dek kerana membedal makanan time g beraya sakan haritu. aiyoyoo.. nervous weyhh..

oklah nak tidor kang mata cam panda lak time shoot esk. sambil2 tu layanlah gambar candid n bloopers masa photoshot gedik2 kitorang haritu kat uitm machang ;p






26 comments:

Cik RoSs said...

good luck dear..

cik temk said...

wah.cantiklah kak elia pakai.smart2.ceh.

nway,alah bgtau lah majalah apa.
hiks2.mesti cun punya.
hopefully the best lah.cayalah kak elia.
chill~~

aien said...

Sempat lg dik jejar ni posting entry. Kayh selamat tdolah. Rest cukup2 ye. Bestnye dpt jd covergirl dgn pelakon gitew, kelaass ko maria. Haha. Sape2 yg jeles ckp je ko ada?bluwekk:)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. semoga berjaye kak aimie .. tak sabar nak tengok cover majalah tu ... tibe tibe saya yang rasa nervous lak .. HIHI

alinac lover said...

gud luck ya dear!

lilies.john said...

goodluck k.. :)

si penggemar COKELAT said...

bestnya...
makin murah rezeki cik jejar sekrg nie kan..
nway gud luck 4 ur exam...:D

ShashaCatering said...

Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dapat tengok gambar elia di muka depan yang cantik dan glamour ;)

Mira Amirudin said...

ok fine,jeles giler kot!ahaha
cgrats sis...tak semua org chance mcm ni kan?all the best...jgn nervous sgt...cool la. ;)

cik nur said...

gud luck yaa aimi :)

vampire and his lady said...

lawa la sister! sebenarnay ada hikanh jugak akak couple dengan ex akak dulu tu.. ( tetiba terpikir )

if akak x couple dengan dia, akak rasa, akak pakai tudung ke? heh. soory soalan agak plik..

Allah kalau nak bagi hidayah, dia akan bagi juga tetapi dengan cara yang tersendiri ;)

okbai :)

cahaya inspirasi said...

wah..alhamdulillah..rezeki melimpah sejak akhir2 ni...good luck!

Sofya said...

wah sudah selangkah ke depan.. :) gd luck

iyka syafika said...

kak elia...cntik sangat sejak pkai tdung nie...

Si Gadis Semasa said...

wahhh ! bestnya !! good luck kak elia :) lots of love from machang ^___^

SuhaZainul said...

Gud luck ya,,, semoga berjaye...
but very2 nice... chumel gitu.. !!

ain dzaya said...

kak elia....t jumpa puan rozila...ckap anak dia yang sulung kirim salam taw! rindu sangat kat dia....sbb lame ta cntec...i'm biz la yunk...hehe wink*wink

Mamaleesya said...

wahh smg berjaya sis

kutoOobambOo / ericoanaci said...

cgrats... rasa2 kutooo bila lagi yer?

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah..mst seronok..good luck sis..:)

kasimselamat said...

tahniah... hikmah disebalik apa yang berlaku, semoga beroleh kejayaan yang lebih di masa akan datang.

nana_picanto83 said...

iskkk..

tak sabaq nak beli majalah tue..
agak2 minggu depan dah ada kat pasaran ke??? :)

RS said...

so cuuute!

puteяi ʓαняα said...

sis, semakin lama, semakin lawa la sis ni :)

kam sad said...

gud luck ye kak...
hope rezeki akak always
dimrh an rezeki..

kam sad said...

gud luck ye kak...
hope rezeki akak always
dimrh an rezeki..

Blog Widget by LinkWithin