Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday - Just SMILE

40 comments:

B33HA said...

manis banget sih...

Cik RoSs said...

senyum itu sedekah...

hnyyCHA said...

manismanis senyumanmuu. ehe

Adylia Qarissa said...

cantik :)

Anum said...

cantiknya

Izzah Idz said...

senyum..tak perlu kata apa-apa..:)

sHi Ma said...

tak perlu kata apa2.. senyum senyum :)

RJuliza said...

dasyat la sy baca blog yg hentam awak tu..ish..kalau sy jd awak boleh gila kot jdnye..entah la..makin complicated pula sy tgk..kesian kat awak as women..mana ada org x buat salah kan? as long as kita belajar dr kesilapan & move on & jd yg terbaik insyallah u will be fine..Wish u will be stronger..Always hope u can find someone yg boleh lead u & jd ketua keluarga yg baik..Lelaki skrg prefer perempuan yg bekerjaya & matang * bdikari..jd lupakan la kisah2 yg menyedihkan ni..agreed u speech less je..jgn wat any statement, tgk diorg hentam u makin teruk & everything u do pun tetap kn hentam gak..aish...sbr ye..amin..

SuSuMaSaM said...

manis amat skng nih yer ;)

klr said...

yup....btol tue...gud luck gurl..may ALLAH always bless u yunkk...AMIN!!

Cik Farah said...

dear sOooo suuuuuuwwiiiiiiiitttttttt!!

Fa-zlyn said...

cutenya dia =)

NANA... said...

sangat manis kamu.....:) sukerrr...akhrnya..gembira tengok kamu dah boley senyum mcam nih...first tgglkn komen pada awak setelah beberapa lama mengikuti perkembangan awak...jadi..teruskan jadi kuat ye!!doa saye sentiase mengiringi insan-insan mcm awak...:)

Hasrina.As said...

smile=win2 situation. yang senyum happy, yang tgk kita senyum pun happy. Life harder everyday.

amiee said...

smile, and the whole world smile with you ^.^

milosuampanas said...

TO ELIA....
kuatkan semangat ea..!! sesungguhnya kamu insan betuah di pilih untuk di uji oleh-NYA. setiap yg di uji,pasti ada hikmahnya.. kalo btol pemilik blog yang menghina kamu tu berani, btol dngn kenyataan2 dia, mesti dia akan tmpil bg kenyataan face to face,ni just tulis lam blog,,nmpk sngt cuba menabur fitnah kat kamu. walaupun saya x tahu mana yg btol,mana yang salah,but..as a women n org yg terpelajar,sy dpt rskan mana yg btol,mana yg salah..

Doa pengubat segalanya..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..manisnya.senyum itu sedekah elia

vampire and his lady said...

cantik! tapi hati2 dengan gambar. heh. ianya boleh membawa kepada benda lain.

aien said...

Just SMILE - i'm happy tgok ur smile dik, hadiah for my besday today!hehe

are din said...

:)

Husna said...

makin sweet dan berseri2..

vote tk akak ye
http://husnamn.blogspot.com/2011/09/please-vote-for-us-win-rm2000-glamor.html

Hunny Kitty said...

manissss sangat! baju kita sama la..ehehehehe

Whyss White Pastella said...

sangat cantik & manis bila tersenyum..=)

Ummi Dania Yasmine said...

hi elia,

akak dok baca jugak pung pang pung pang orang dok mengata awak. Ya allah...kuatkan semangat yer...sesungguhnya akhir zaman ni banyak betul fitnah. Yes manusia semua melakukan kesilapan jadi kalau kita dah takde ape ape dengan dia....dah stop...tak payah ingat yang jahat tentang orang itu...lagi kita ingat dan tak maafkan dia selagi itu nama itu sentiasa kita ingati...elia masih muda. A long way to go....dah pakai tudung, manis dah elok dah tu...kalau peribadi kita tip top i am sure orang itu akan rasa rugi melepaskan elia.....silap silap haribulan akan sampai kat telinga kita jugak......mmg elia manis....ada le yang cemburu tu...

Reen said...

kak elia, u become more beautiful every day .. mungkin sbb hati yang semakin matang after semua yang berlaku?? semoga terus sukses dan mempunyai kehidupan yg lebih baik..keep up that smile :D

rudy syah said...

SEMANIS KURMA......
hehehehe...

zyanfara said...

hye beb...i na mntak izin amek pic mjlis tunang u..buley?i minat dgn design baju n pelamin u..
tanx..

yenmih said...

very nice blog...suke sgt2..................

BeauTiFuLGirL said...

jom singgah sini

http://beautifulgirlshop84.blogspot.com/search/label/AVENT%20PRODUCT

**::CIKNUURUL::** said...

elia ke ni?,.sweetnyee,.nmpak lain la,hehe,.

lovely eija said...

cantik...comey...ayu...bergaya...

MiSsPrEsIdEnT said...

Elia..napa lama tak update blog...ari² buka takda entry baru ker? :)

.: pn yazlynn :. said...

manis...

najib said...

hi..jom join Contest Perfumes Farm. Hadiah fragrance mist dari Victora's Secret menanti anda.

aimaniman said...

oooooooo.. cute n manis, akak br kenal..

Ruby said...

contohi penulisan Hanis Zalika...wpun biasa biasa aja...tpi tidak over....ok...apa pun..anda mmg tabah...kuatkan semangat...ok...u can do it...

amier azrul alias said...

bagus.
senyum la walau dilanda masalah.
insya Allah, org pon akan suka tengok.

Sofie Adelia's awesome mommy said...

askum elia..sy pun da baca bloh yg menghina awk dgn family awk..dahyat sungguh..sy x faham knp ada org mcm tu..btw,abaikan je smua apa yg dikatakan oleh org2 busuk hati tu..yg pting life must go on babe..i love ur current image..

tabahkan diri..hiasi peribadi dgn iman..sy percaya awk akan jumpa lelaki yg lebih baik dr org tu..biarkan dia dgn pilihan dia..ok babe..

Famili Ceria said...

ayunya kak elia..

Jom terjah sini:
1)Jawapan Bernas Mengapa Hukum Hudud Patut Dilaksanakan Oleh Ustaz Zaharuddin
2)Kena Kejar Sebab Mandi Bogel
3) Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Akan Dikenakan Tindakan Undang-undang

Scarlett O'Hara said...

Hai Lia.Bukan muka je nak jaga, tapi tingkah laku kita juga kan?Mudah2an Lia tabah menghadapi dugaan dalam kehidupan dan ditemukan dengan seseorang yang 1000x lebih baik.

Blog Widget by LinkWithin