Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, September 15, 2011

Musim Photo shoot

Salam semua..!!



Perghh.. setiap kali balik KL mesti jadual jadi pack. banyak benda kena buat. ke hulur ke hilir setelkan kerja. tapi memang berbaloilah buat semua tu.

Since dari balik haritu memang xde satu hari pon dapat rehat lama kat rumah. nak mengadap lappy pon jarang. balik tu memang bila dah ready nk knock-out lah. sampai nak online pon malas. nasib dapat family yang memahami. kalau tak memang susahlah sebab memang kebetulan dapat banyak job sepanjang cuti seminggu ni. semua nak grab masa tengah ada kat KL ni.

Dah macam musim photoshoot pulak sebab bayangkanlah minggu ni je hampir setiap hari ada. mula dari hari Selasa, Rabu, Jumaat, Sabtu/Ahad. then ikotkan 27 pon ada dapat job tapi terpaksa ditolak sebab masa tu dah dekat sesangat2 dah dengan Final. ushh.. tu memang tak dapetlah den nak ambik. sorry ye kak? ;p

Haa.. cakap pasal shoot, mesti ramai yang nak tengok pictures dan details pasal yang saya dapat shoot untuk cover depan majalah tu kan?

ikotkan hati yang gediks ni memang nak story morry dan upload pic2 tu sampai kebas jejari korang scroll-down tapi kak jejar tak boleh lagi. atas permintaan puan Editor majalah tu demi menjaga hak exclusive mereka. nanti bila majalah tu dah keluar kita baru leh upload those pictures di depan, tepi, kiri kanan, sisi dan di belakang tabir k? ;)

cuma buat untuk mengurangkan kesaspenan anda, saya upload pic muka yang telah dimakeup oleh mak andam untuk shoot tu. masa tak sarung lagi baju persalinan. siapa artis yang terlibat pon i cannot expose lagi.



:: Me with Kak Anne(mak andam yg gojes n baik) ::

Cantik??

Gorgeous??

Flawless??

hahaha.. itu semua ilusi dari makeup yang tebal semata-mata..

ni bawah ni gambar masa otw nak g shoot pagi tu. tanpa secalit makeup. hehe. horror kan? siap ada jerawat yang sangat gedik tumbuh. saje je nak interframe tau jerawat ni. time-time nak shoot nilah dia nak menonjolkan dirinya. mencik aii...


muka tak nak letih je kan sebab memang tak cukup tidur. sampai-sampai dari Kelantan subuh tu balik mandi then terus pecut ke Shah Alam dalam kul 7.40pg tu. sampai Karangkraf tepat kul 9. then makeup. memang lama gila shoot haritu sampai dekat pukul 2 baru kitorang keluar dari Karangkraf. tapi memang tak terasalah masa tu coz crew2 semua best2. memang shooting kali ni seronok. semua macam mesra je. teringat kenangan shoot kat sana dulu. banyak gak yang dah berubah.


oklah. cukup jelah dulu update kita harini.. sambung nanti pulak. kang lagi banyak karang lagi banyak clue terkeluar.. hehehe.. tak sabar nak tunggu majalah terbitan Karangkraf tu keluar bulan November ni ;p




Sambil-sambil tu mari kita berehat sebentar bersama lolipop ;p



29 comments:

Adylia Qarissa said...

woooowww...meletop kebaboooommm..lawa mekap :D

aien said...

hehe:) bagus2 dimanfaatkan cuti seminggu dengan xtxt photoshot..november x lama pun nk tunggu all d pic..hehe(pujuk ati walaupun meronta nk tengok...bluweek)..ala setakat jerawat ciput muncul tetiba that ok's tidak mencacatkan wajah yg original cantek ma!..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhh gorgeousnya Ya... !!! Anne jugak yg makeupkan auntie masa photoshoot majalah Nona dulu hehehe.. Dia mmg baikkkk sangat kan...

Ummi Dania Yasmine said...

rasa rasa ni mungkin majalah nur...boleh je risik risik wartawan di karangkraf,,,,hehehe :-)

vampire and his lady said...

seriously, ur muka lagi okay without make up.

azam said...

tak sabar nak baca majalah karangkraf tu...

bila terbitannya?

Sofya said...

tak sabar dah nak tunggu ni...

Fazreen Misbae said...

comel la Elia bila mekap..rezeki Elia mencurah-curah yek..Alhamdulillah...

kAta Hat! said...

muke elia ni sekali pandang cam syura... :) cun!!

KiKiHanakO said...

yang pentinggg..buat hari anda gembira!!!

miss N said...

so cantikk lahh :)

KuNanGKuNanG said...

cun3x..:) pack btl aktiviti.xpenat ke elia...?

cha said...

makin comel elia... sy suka

zuwaidah said...

aunty zu baca ni pun terasa mcm marathon la...penat rasanya. tapi mesti best kan, hilang semua penat. aunty pun ingat nanti nak expose syiqin anak aunty tu mcm elia gak, dia suka berposing hehehehehe

Akeyla Frr . said...

Untunglah cantik :DDDDDD

alinac lover said...

ala comel!

cik nur said...

hurm tuh la nampak lai bila muka elia mekap tebal tau :)

eqah azmi said...

cantik...

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Alhamdulillah suka dengar perkembangan terbaru sis... Rezeki melimpah ruah...syukur... :)

Semoga rezeki sis bertambah n sis pon happy2 selalu...

make up tu mmg cantik but muka sis xmake up lagi cantik... nampak lembut jer :)

anyway tahniah dah jd covergurl :)

ShashaCatering said...

Cantiknya bila dah mekap ;)

Tengah tunggu mag yang bakal keluar. Nanti jgn lupa update kat sini ek. Tq.

LiA said...

cantiklah elia hehehe like2

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

gud luck dgn kja kamoo...

Polkadotslove said...

cantik. . . ;)

aii Si Colourfulroses said...

Wah~ Lolilipop.. Nak!!! Hehehe

avam ming said...

suke gak potoshok ... hehe

jom tgk ni jap, folo sekali pom okay gak... Gambar Hari Malaysia 2011 Di Dataran Merdeka...

Miylo Meow said...

wahh, cantiknya elia! serius, cantik & b'seri2... x sbr2 nak tau p'kmbangan t'baru..

elia, mari la snggah my blog.. my entri ad b'kisahkn elia... :)

shera haifa said...

hoho.. rasa cm dpt teka je majalah apa..hehe

Sya Haina said...

Elia... u look so beautiful..
mmg mcm u cakap makeup tu blh mencantikkan wajah kita kan n u look plus2 cantik lepas makeup becoz befor makeup pun u cantik.... heheeeee.... makeup artist tu cantik la... =)

Mira Amirudin said...

hello sister!!!! u are soooooooo gorgeous! ;)

Blog Widget by LinkWithin