Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, September 9, 2011

Dance Tutorial - Smooth Criminal (lawak)

Salam Jumaat semua!

How's your Friday?

what?? Freaky Friday??

kenapa perlu jadi freaky itu friday?

Apa perlu kita buat bila stress, moody, sedih atau bosan ye??

ceriakan hari anda dengan perkara yang lucu. jangan tambahkan kebosanan atau kesedihan anda. come on and do something that will make u feel happy and cheer your day.

So kepada sesiapa yang tengah berada dalam situasi seperti yang disebut kat atas tu. meh Elia bagi anda layan this video yang berjaya buat saya ceria di hari-hari yang suram. =)

Its a video of Andy and his friend Barry. Andy is the one teaching the steps but Barry yang kat belakang tu yang stole my attention. really hilarious moves he got there. macam Mr.Bean pon ada.

cekidaud guyss.. enjoy ;p



I'm very blessed to have friends by my side to cheer me up, make me laugh sampai pecah abes mask muka yang dipakai utk kekalkan kulit halus mulus tanpa sebarang suntikan dan melayan semua kerenah pelik tatkala teringin sesangat nak makan atau buat sesuatu macam wanita mengandung 4 bulan yang mengidam macam2 tetapi sang somi tetap turutkan walaupon rasa macam nak hempok je kepala si bini dengan majalah Ujang edisi BUMPER Raya. ehh.. ada lagi ke majalah Ujang ni ek?



8 comments:

Cik Bambam said...

majalah ujang ade lagi cik elia.. bumper raya lg..sila lar dptkan di pasaran! heheheh

cik gege said...

elia semangatmu sumber inspirasiku... terus pandang depan jgn menoleh ke blkg lg....=)

myra abdullah said...

hehehee..
sengal lah video tuh..

WAKAKAKAKA..
lawokk!

ShiKa SenGaL said...

eia best!!!ahhaa eia ika nak tnyer yang eia beli yg mcm korset tuh bape??bagi link dier..ika da lpe la..thnx yang :)

aien said...

Best2 video ni. Lawak sgt. Thanks sharing. Ur moving forward now darl. Good, keep it up

avam ming said...

boleh dikembangkan lagi bakat ni..hehe

jom baca ni jap, jangan lepaskan peluang ni... tawaran hebat untuk anda...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

lawak sunggu video tu.. hampehhh..

q-sha said...

pepepje la..but fesyen selendang 2 so simple n senang nk ikut..thanz..:)

Blog Widget by LinkWithin