Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, August 21, 2012

Mohon maaf dari hujung rambut hingga hujung jejariruncing (entri banyak gambar)



Assalammualaikum semua. Selamat menyambut hari raya yang ketiga! mesti korang masih syok beraya sakan lagi kan? untunglahhh..

perghh.. lama tak update blog kesayangan ni.. sumpah banyak sangat benda nak di update tapi tak jugak berhapdate nyee.. cisss...

awkward sangat rasa nak menaip entry bila dah lama tak menaip ni. lagi awkward bila ayahandaku sendiri tetiba out of no where came out with an extremely awkward question masa saya tengah syok kusyuk menyapu cream atas my home-made pavlova yang membuatkan saya tersentak sekejap dan teringat nak update blog..

taktau lah korang penah lalui moments awkward ni bila ayah korang sendiri tanya soalan macam ni..

"haaa.. blog jejariruncing dah lama tak ber-update.. kenapa?"

sangaattt awkward hokeyhh!! soalan tu kalau orang lain tanya tak pelik tapi bila your own father tanya macam agak awkward dan menimbulkan banyak persoalan. is he one of my silent reader? erkkk.. awkward!!


oh. ok ok. berbalik kepada cerita asal, sebenarnya saya buka sengaja nak malas update blog ni. tapi sebenarnya... eh, sebelum tu saya nak ucap thank you kat my lovely aunty, Mak Dara for making this cute hari raya greeting card...



cute sangat.. huhu.. thanks Mak Dara. rajin!

ok ok ok... balik kepada soal tak hapdate blog tadi balikkkk!!

saya sebenar benarnya tersangatlah busy kebelakangan ni.. sebab ada beberapa urusan yang perlu diselesaikan. masa semakin suntuk dan kerja masih banyak tak siap. apa dia urusan tu? hehehehe... adalah.. tungguu..

tapi sesibok-sebok kite pon kite sempatlah update perkembangan dalam Instagram.. hehe. tetibe jadi gila mengupdate instagram berbanding blog kan..benda baru biasalahh kannn

mari tengok beberapa keping gambar sekitar sambutan hari raya saya tahun ini..(taken from my instagram ofcoz!)





my dad took this pic after the "awkward question"









Raya tahun ni semestinya raya yang sangat sayu dan bermakna buat kami sekeluarga.. sobs sobss.. sobss.. Kami beraya di ipoh sehari je then malam raya pertama tu kami dah balik KL. takleh raya lama2 kat kampung sebab banyak lagi kerja tak siap kt KL..


this is what awaits us at home.. sorry, atas permintaan keluarga im not allowed to spill the beans yet about what about to happen but u will know once everything is done and please pray for the best. semoga semua berjalan dengan lancarnya tanpa sebarang masalah. so far agak stress sebab ada a few things yang tak setel lagi but hopefully it will by the time comes. dan oh, nanti saya akan buat pengumuman tentang beberapa perkara. tapi bukan sekarang. harap korang semua faham. nanti kite akan cite and share kat korang jugak pembaca setiaku semua. sayang korang sangat tau. muah!


Di sini saya nak ambil kesempatan nak mohon maaf kepada anda semua atas sebarang kesalahan. sengaja atau tak disengajakan. jika ada keterlanjuran bahasa atau perbuatan saya yang melukakan hati sesiapa. kosong-kosong ok? ;D

you can follow me on instagram if u want - @elia_jejariruncing


17 comments:

ejulz said...

Salam aidilfitri..

AmalinaRahim said...

cepat cepat buat pengumuman :) hehee tapi macam dapat agak jeee.

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Selamat Hari Raya Aimie =)

p/s: duit raya blogger xdak? =p

farah.fauzi said...

wahhh...dpt raye sehari kt ipoh pon still meriah...selamat hari raye..mintak maaf kalau ade salah silap.. :)

Sally Yatiey said...

Salam Aidilfitri :)

'Ais S. said...

Semoga segala urusan Kak Elia dipermudahkan :D

hOney n' cLOver said...

Selamat hari raya aidlifitri kat Elia...^^

Aiisyah Colourful said...

xsabarnya nak tunggu akak bgtahu perkara yang akak nak bgtahu tu,, huhu.. all the best, kak! Selamat hari raya maaf zahir dan batin

Shazwani Ramly said...

selamat hari raya :)

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

selamat hari raya elia :)

Aida Azryn said...

Selamat Hari Raya! ;)

Atiqah Wadiah said...

selamat hari raya..maaf zahir batin elia :)

duniafana said...

mak aih, byknya kue..slmt hari raya

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Salam Aidilfitri...ampun maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki jika ada silap yg mguris kata selama ini..

semoga apa jua yg elia buat..ianya berjalan lancar ok :)

regards,
Unsmiley

Lonely soul said...

Selamat Hari Raya Elia. Maaf zahir & batin. Hope you have a blessed Eid. :)

Love,
Your silent reader ;)

denaihati said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

nadzirah sofia said...

selamat hari raya :)

Blog Widget by LinkWithin