Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, August 5, 2012

Kids and Toys : Bajak Korek


Muhammad Zahin Rayyan . Budak domok kesayangan hamba . umur kecik , badan besar . ikut badan umi laa besar , ikut badan ayah dia tinggi . hihi . apa apa pun angah sayang zahin ! sayang semua !
satu keletah zahin yang kami makcik makcik dia dok terikut , bila dia main 'bajak' ni , mulut dia cakap ;
"ajakkk uyett , ajakk uyett"
dengar macam lucah , tapi dia pelat , sebenarnya dia cakap ;
"bajak korek , bajak korek" *sambil buat gaya korek tanah .

zahin nak ikut jejak ayah dia , kontraktor besar . mula dari bawah , main 'bajak' je . banyak dah koleksi 'bajak' zahin , kecik besar , cantik buruk , semua ada . hihi


*kepada anda yang diluar sana yang ada gambar dan cerita menarik tentang si kecil dan mainannya, bolehlah join Segmen Kids and Toys ni. Tak sabar nak baca dan siarkan cerita anda pula selepas ni ;)


1 comment:

yana_popeye said...

wahhh , dah post . tenkiu elia !

Blog Widget by LinkWithin