Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, June 16, 2012

Segmen Kids and Toys


Kanak-kanak ni banyak karenahnya.

Saya sendiri kat rumah ada 2 kanak kanak comel dengan pelbagai ragam yang mencuit hati. Paling saya suka tengok telatah mereka dengan permainan atau toys. ada sahaja aksi yang boleh buat kita ketawa atau kagum.

Dan tetiba saya dapat satu akal.

masa untuk buat SEGMEN~!

Disebabkan saya sangat sukakan kanak kanak dan babies, saya nak buat SEGMEN KIDS AND TOYS.

SEGMEN ni terbuka kepada semua.
sesiapa yang ada gambar kanak-kanak dengan mainan mereka. tak kesah la adik anda ke anak ke sepupu ke or even strangers (if you are a photographer tangkap gambar sesiapa saje).

Apa yang anda perlu buat, hantarkan gambar dan cerita sedikit mengenai si kecil tu atau situasi dalam gambar tersebut. atau telatah lain yang mencuit hati anda dari si kecil tu.buat satu entri pon tak apa. dan berikan link blog anda(kalau xada blog sy bg email add or fb). saya akan kreditkan gambar ke link blog anda(boleh tambah trafik anda lagi yeayy!)

EMAILKAN dengan tajuk "SEGMEN KIDS AND TOYS JEJARIRUNCING"
ke aaron_axquack@yahoo.com

Tak sabar nak tunggu gambar2 comel dari anda


Kat bawah ni gambar sepupu saya. AKIL AISY.

tengoklah. sayang mainan sampai bila bapa dia basuh kereta, dia pon nak basuh toys dia!



tekunnya!! comel!!!

*This is an on-going segment. tiada tarikh luput. entri yang di-submit akan dipublishkan setiap minggu. boleh hantar berkali2 pon gambar dan cerita yang berlainan untuk di kongsikan.

12 comments:

cikmimitecik ;) said...

kite join segmen akak... email pun sudah... :)

http://cikmimitecik.blogspot.com/2012/06/segmen-kids-and-toys-jejariruncing.html

kakcik said...

Anak2, buat apa pun comel. :)

~MyLady~ said...

Jangan lupa join contest MakLady yer... ;)

Sblm tu , teruja nk join for fun this segment:
bleh kenn...??

http://blogdearlady.blogspot.com/2012/06/segmen-kids-and-toys-jejariruncing.html

Chekgu Azrine said...

Alamak..kena punggah hard disk cari nih..

Atie said...

Salam Elia, sy dah email pic aksi anak sy dgn toysnya..tq

Atie said...

Salam Elia, sy dah email pic aksi anak sy dgn toysnya..tq

♥♥cikHannah♥♥ said...

join lagi sis... TQ..

http://cikharty88.blogspot.com/2012/06/segmen-kids-and-toys-jejariruncing.html

Kemanisan Kebahagiaan said...

Salam Elia...sy joint segmen awak... :D
http://mustasya.blogspot.com/2012/06/segmen-kids-and-toys-jejariruncing.html

sudi2 kan la baca ye.. tq :D

dan salam kenal jgk...

Kemanisan Kebahagiaan said...
This comment has been removed by the author.
Nazz said...

kita pom nak join bnda ni jgk la....harap2 kak lia pndg kita punya blog

http://aziela-shortfunny.blogspot.com/2012/06/kids-and-toy-zareen-with-her-angry.html

Si Matatajam said...

Akak baru email tadi. Harap diterima ya dik..

i.k.o said...

http://takcuntapimacho.blogspot.com/2012/07/qaisara-buat-hal.html

update for this segment! :)

Blog Widget by LinkWithin