Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 22, 2012

Elia Sombong?!


Dulu masa sekolah kekwat. mata rabun tapi taknak pakai cermin mata. konon tak cool. *poyos

pastu bila jalan kat kaki lima menonong je. muka orang semua jadi samar samar. kalau nak tengok something clearly kena kenyit or sepetkan mata.

masa tu kawan-kawan semua yang mana terserempak dan diorang senyum, end up kecewa sebab saya tak senyum balik. ada tu siap lambai lambai lagi. kite yang rabun ni buat derkk je..

lepas tu bila dah jumpa or berborak borak mesti dengar ayat camni..

"Elia sombong ekk.. org senyum buat tak tahu je ;("

tak pon

"Dulu kalau tak kenal ngan Elia betul ingat awk ni sombong"

Rupa-rupanya si Elia ni rabun rupanya..

tulahh.. jangan cepat judge orang tanpa usul periksa..


Quotes #11


Sekarang ni hambek kau power spec meningkat sampai bukan je rabun tapi dah macam buta je kalau tak pakai spec. silap silap langgar dinding!


Kalau sekarang orang dah tak cakap macam tu la.. takde pulak dengar orang cakap saya sombong (taktau la kalau ada yg ckp kt belakang).. So far even dengan strangers yang tak kenal tegur pon kita akan borak.

tapi kadang kadang tu datang mood memalu kucing mengada hakktuuiii tu memang takleh nak buat pe la. tapi kalau datang mood friendly borak macam dah kenal 1o tahun plak. tak caye tanyalah mana-mana orang yang pernah jumpa saya kat luar.*hahhkonfidenjekaudiorgkatakotaksombong ;p

Kalau ada yang kat luar sana pernah terkecil hati dengan tindakan or tingkahlaku saya, sepuluh jari disusun mohon keampunan... mungkin saya tidak sengaja dan pastinya tiada niat di dalam hati untuk berlagak sombong..

Jangan lupa undi saya (AIMIE) setiap hari di sini -->http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi

15 comments:

NANA... said...

teringin betol la n jumpe elie ni in personal...suke sgt2 ngan elia..:)

Irfa said...

betul tu..saya penah di cop sombong gak.dahlah muka susah nak senyum pastu rabun lak :).tp dah kenal baru diorang tahu sy ni kelakar tahap boleh masuk raja lawak..hehe

Sue-Rya Qistina said...

same goes with me sis. rabun, tp tamo kai spek. hehehe..tp org x bole la ckp kita sombong ke ape kan. jgn judge, kena tny dulu kenapa. huhuhu

FiQa said...

hehehe. itula, kena minum air carrot atau makan carrot banyak2 untuk mata, hehe...

kena jaga mata kak, jgn tgk laptop dekat2 sgt, tgk tv pun sama...

bila rabun, mmg susah la sikit...
tapi takpe, kalau saya jmpa akak, saya akan pegang tangan akak, yela, kan rabun, kehkehkeh...

:)

just joke sis!

Cik Saila said...

ohw! sama la kita elia..dulu ms zaman skolah degil xnak pakai spec sbb nmpk huduh. haha. pastu kena cop sombong. padahal x nmpk. hehehe :D

Aiisyah Colourful said...

saya pernah merasai apa yg kak elia rasai.. bila xpakai cermin mata tu memang xnampak apa2.. bila org tegur dari jauh tu, just senyum je sbb xtau siapa org tu.. huhuhu

puan jari said...

sama la ngn kita elia
rabun tp punya la sombong xnak pakai sepek...haha!
dah kawen dah beranak pon tp nan ado!

Sabar said...

hahaha..elia mengingatkan i pada sorang membe tu pun same..da la panggil tak dengar..lambai2 pun tak perasan..tapi xpe,mayb dia tgh berangan kot mse tu..hehe

Atiqah Wadiah said...

kita geng~geng rabun tp sy x sampai thp buta lg lah..hik3

:: Mrs.Eady :: said...

biase la lain org lain tanggapan kan :)

Anis Athia said...

mana ada akak sombong..akak elia baek kowt..siap tompang kan kereta lagi... :)

MISS Z BERCELOTEH said...

adat manusialah kan.. bila kita tak perasan kat diorng misti kata kita sombong.. walhal kita tak perasan

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

heh. lepas ni kita kena lepak2 kat mana2. kekekeke.

Eykqa said...

sama la kita !!
memang tak nak pakai spec tapi terpaksa juga !! lagi2 kita ni sekolah !! humm , apa boleh buat :(

missiera said...

you're same with me;)
sbnrny kita pn rabun jgk..
taknak pkai spek sbb tak de style..
lastly,kena pkai jgk..
mak ayah paksa
heheh:)..

Blog Widget by LinkWithin