Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, June 9, 2012

Apa program hari ini?

Apa plan anda hari ni? cuti-cuti ni nak buat apa ye?

duk rumah je?

takkan duk umah je kot. alang cuti cuti ni takkan tak keluar jenjalan seshopping ke. hahaks sesuke ati mak jemah je reka ayat seshopping tu.

buat kak jejar, harini kak jejar ada 2 program. siang nak kena gi attend wedding seseorang..

dan petang/malamnya pulak saya akan berada di Shah Alam.

untuk apa??


Offline booth @ DiGi Wwwow Awards

We are proudly to announce that we will open our offline bazaar during the


DiGi Wwwow Award Night 2012!!!




Date:
9 June 2012

Venue:
D'House, Lot 10,
Jalan Delima 1/1, Subang Hi-Tech Industrial Park,
40000 Shah Alam, Selangor.

Time:
6pm - 11pm

Booth spot:
booth #10 (combined booth with Mini Shopaholics by Nisakay


MAP 2 DIGI WWWOW

booth map



If you think you might have a problem looking for the venue, please refer the map below


MAP DIGI WWWOW


What can you do there?


1. Shop for new clothes, DIY stuff, imported cosmetic sets & perfumes and dinner bags




2. Get affordable scarfs and shawls from my booth-mate,
Mini Shopaholics.

BANNER7

2. Meet with famous bloggers who might win thousands of cash and prizes that night!



So come on! spot for Closets of AmyAmy!


fb fanpage : Closets of AmyAmy


Kepada anda yang tak tahu mana nak pergi or if ada yang nak jumpa or beramah mesra dengan saya, marilah datang ke ofis Digi ni ;)

see u guys there !


10 comments:

Anis Athia said...

jumpa akak nanti ^_^

Cik Jajika said...

Ye..tak sabar nak jumpa k.elia depan2..haha.. =)

Nyamuk Terbang said...

ala jauh sgt

Sally Yatiey said...

Bestnya Akak :D hee

Leen said...

Ala, malasnya nak gi Shah Alam..

Atiqah Ain. said...

hahaha...pestime nie komen sini...
bfore dis cuma jadi silent reader jerr...
seshoping??hahaha..tagline baru untk kak jejar laa..kak jejar kelakar laa..haha=)

Remos's said...

Kak Elia ohh Kak Elia . Kak Elia kenal tak KYOpropaganda? Kak Elia pernah jumpa dia tak?? ;) Saya teringin nak jumpa dia dgn v-loggers or bloggers yg hot-hot macam anda semua :)

jemarisuri said...

jauh plak nk ke sana...hihi...
good luck jejar...moga sukses..^^

single is better said...

suke la bce blog kak elia, best :)

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Blog Widget by LinkWithin