Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, June 30, 2012

Kids and Toys : Belon Pon Jadi


nama dia affi. peminat setia boboiboy.
slalu kalo dtg umah, mesti tanya gni
"k.tie, belon ade dok ag?"
"k.tie, belon ade lg x?" (setelah di alih bhsa baku)
kat umah aku tuh ade sepeket besar belon. xtaw mane adik aku curik.
katanya balance party liar kelas..... so bagi la kat si affi nih belon.


tengok, bersungguh dia tiup....kembung pipi2.
tapi nih belon yang jenis susah gile nk tiup.
kalo tiup mesti sakit mlut pastu.
eh cane aku taw??


mane xtaw kalo last2 haku yg jd mangsa kena tiup!!!
tengok, bersungguh ok tiup. pencinta kanak2 kate ko.
menantu anyone??

xckup satu, dua hokey!!!


proud boy with his ballon~~~
senyum nk control aje lepas dapat belon.
yg tukang tiup nih,dapat sakit mulot! cissss

eh tapi kan, bkn kids je rsnye sukakan toys....
orang tua pon suke jgk...
xcaye tengok nih...






baik punya usha!! kehkehkeh
dialog dia: ehh mcm best je mainan nih.........



waa.. tq Atie for sharing your story.

Oh ya. Bagi mereka yang makan, tidur, minum dan cakap dan text pon semuanya tentang bola, maka Whatchuwant is what you need.

Apa yang korang perlu lakukan hanyalah dengan mendail *128#, pilih pack yang sesuai dan korang jugak boleh pilih hadiah korang sendiri! HP Envy 14”,Macbook Pro 14”,Samsung Galaxy Note,Samsung Galaxy S II,Sony PlayStation 3,Xbox Kinect,Nokia Lumia 800,HTC One X dan macam-macam lagi menanti anda.wohuuu...pilih je yang mana idaman hati!

WHAT 1

terdapat beberapa pack untuk dipilih. Text pack, Talk Pack, Surf Pack, Fun pack, MMS Pack, Video Pack dan terdapat dua pack istimewa sehingga 1 July iaitu Football SMS Alert Pack dan Talk and Text Pack.

WHAT 2

Sambil bersorak untuk pasukan kegemaran korang, hadiah menarik dan gempak menanti korang. Mana nakdapat kat tempat lain? hanya dengan Whatchuwant! mari gandakan kegilaan dan keriangan bola sepak dengan melayari http://xpax.com.my/whatchuwant.php untuk mengetahui maklumat lanjut.






2 comments:

AiRiS AlYa said...

budak budak mmg giler ngan belon ni...bagi diorang..waaahhhhhh macam sesuatu yg menakjubkan bila kita tiup belon tu..hehehe

AiRiS AlYa said...

budak budak mmg suka belon ni..pantang nampak belon..tu kalau yg dah tiup..kalau belon yang belum tiup tu..kita gi tiup..diorang ternganga..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh..hehe cam sesuatu yg menakjubkan jer...biasalah bebudakkan.. :)

Blog Widget by LinkWithin