Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, June 10, 2012

Senarai Pemenang Digi Award yang WOWWW


Mungkin saya adalah orang yang update paling lewat tentang keputusan award ni. maaf sebab semalam pon balik agak lewat. plus penangan makan durian dua ulas tadi terus KO rasa tak sedap badan. kena keluar pula cari air badak untuk sejukkan badan.

OK enuff about me, and lets check out the winners(pada yang tak tahu lagi la kan)


Astro: Top Online Over-Achiever Under 15 Winner

Google: Most Inspiring Internet for Good Winner

InMobi: Short Film of the Year Award Winner
Terima Kasih Malaysia:Belacan
Online Shop of the Year Winner
FriendlyFashion
Lowyat: Fav Tech Head Winner
Keiths.blog
Malaysiakini: Photo Journalist of the Year Winner
Sea Gypsies

MSN: Breakthrough Star of the Year Winner
Talents of SMK Seafield

Mudah.my: Most Promising Webpreneur of the Year
Christy Ng Shoes

Nuffnang: Blogger of the YearWinner
Bro, Don't Like That La, Bro
http://dontlikethatbro.blogspot.com/

Nuffnang: Fav Kay Poh Winner
RotiKaya

Nuffnang: Fav Makan-makan Expert Winner
Fried Chillies

Samsung: App of the Year Winner
First Words for Geeks

Innity: Funniest Video of the YearWinner


Yahoo: Social Media Gathering of the Year Winner


People's Choice of the Year Winner
MyHazman

Best of the Best Winner
PetFinder.com



Di atas adalah wajah-wajah para pemenang dan penaja anugerah tahun ini.
TAHNIAH buat semua!

*semua gambar diatas diambil dari Blog Mak Dara & Blog Mak Lady


OK. Before i end this entry nak tanya la sikit secara jujur dan seikhlas hati.. apa pendapat anda tentang contest ni dan para pemenangnya... mari kongsikan bersama..



14 comments:

Marya Hana said...

"InMobi: Short Film of the Year Award Winner
Terima Kasih Malaysia:Belacan "

group ni budak2 kelas aku, UiTM Di Hatiku ^^

Admin said...

ianya sgt kontroversi.. ada nama-nama pemenang tidak pernah didengari langsung.. lg2 blogger of the year tu.. hmmm

sue perbs.. said...

emm.. most of the winner sy tk pnah msuk blog die.. hehe..

Cik Jajika said...

Rasanya kebanyakan pemenang memang den tak kenal langsung. Adakah ada yang membeli undi??? Sebab ada dengar dari abg ben, ada yg promote untuk jual undi. Myb???

Sue-Rya Qistina said...

"InMobi: Short Film of the Year Award Winner
Terima Kasih Malaysia:Belacan "

Salah sorg dari ahli/pemberi idea ni adalah adik ipar saya! :D

nazira said...

Tahniah kepada pemenang.. antara semua pemenang ni sy just knl dan bace blog roti kaya je.. huhu..

http://ruangannazira.blogspot.com/

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

x penah dengo pon blog dorang..RotiKaya tuh penah ler..tp x penah bkak jugak..hahaha...ari2 bukak blog jejariruncing...jejariruncing...jejariruncing....besh dr roti kaya...waarrgghhhh...geget jari elia..hahaha...saye tetap disini membacce blog kamoooooo...huk3...

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ sorry ek...juz nak tnyer..total org skodeng elia tuh betol kan...total takat nih...10278722...n blog of the year tuh...total skodeng dia takat nih...395336....apekah...????saye x paham..tolong jelaskan...huhuhu

Nyamuk Terbang said...

wah mcm best

Anonymous said...

dah kalah tu sudah sudahla. bukan rezeki di pihak anda kali ini.

karisMA said...

tak penah dgr pun yg blog of the year tue..huhu

Nadzirah Hashim said...

eeeehh thank you sebab letak gambar kita! :) walaupun ramai mengkatakan awards tahun ini ada kontroversi, saya harapkan akak dan semorang suka kat website friendlyfashion as online shop of the year.

Anonymous said...

Jika anda semua selalu baca blog bukan melayu, seperti dari bloggers cina, india n bukan bumiputera melayu o bloggers melayu yg menggunakan bahasa english di dlm blog mereka, you will know them. Di malaysia bukan hanya ada blogger melayu je, blogger cina pun ramai n kebanyakkan mereka mempunyai followers dari serata dunia terutama dari jepun, australia.
Jangan menilai dalam dunia kita sahaja, dunia kita belum cukup besar.

Ujang9897 said...

kita blogger telah dipergunakan =)

Blog Widget by LinkWithin