Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, June 21, 2012

Lain bukan?


Assalamualaikum semua..

lupa nak cerita masa gi shooting untuk Saffiya haritu saya ada perasankan ada poster OHB with my picture on it.*kelakar bila tengok muka sendiri dekat poster*


Gambar dalam banner ni masa first time shoot dengan OHB. Kira-kira awal tahun lepas kalau tak silap..

waaahh.. bolatnye kauu elia masa nihh..


*gigih tau hakak cari gambar lama time shoot ngan depa ni

Muka dah macam bola boling pon ada. booolatt!


Pipi pon kaya.. melimpah ruah dan tak dapat dibendung lagi *mungkin saya model muslimah yg paling bolat abad ini T_T


At least muka ni adalah bersegi sikit(walau pipi mcm apam).. idok le bolat macam belon sangat yeop. tapi idok le juge selim bebenor macam slim river nu...*motip sangat tetibe speaking Perak*


hahakss.. semangat iolls upload pic ni dua kali sebab nak prove a point yang kononnya iolls dah kurus sikit berbanding tahun lepas.*haissh..nak sedapkan hati sendiri mungkin*..sikit la. kalau tak banyak sikit..

Cepat cakap kak jejar dah kurus sikit! haha.. mesti korang cakap sambil tangan di bahu mata ke atas kann??? ;D

Oh ya, kebetulan ahad , 1 July ni insyaAllah saya akan menghadiri Karnival Hijabista di Hotel Grand Dorsett, Subang. I will be sitting in the Grand Ballroom for the seminar. tiket sponsored by OHB. yeayy!! *buat tarian zumba

Jomlah korang join Elia sekali event ni! Macam-macam aktiviti ada dan boleh jumpa ramai personaliti dan artis uolls! jangan jeles



*klik gambar untuk tumbesaran*

CEPAT!!!! TIKET ADA LAGI NI. SELLING VERY FAST. EMAIL amaedm@gmail.com FOR THE TICKETS


posted from Bloggeroid

12 comments:

Shazney Shamsuddin said...

cantikkkkk

I`mulan said...

grand dorsett? my uncle was working there... nk g gakla... :-)

Cik Jajika said...

yea..yea....sudah kurus sikitlah...hehe

Saya Disini said...

cntiknye

Siti Shuhadah said...

cantik sgt !!!

waaa..bestnye.ditaja lg..:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttt.. memang dah slim melim dah sekarang nampak perbezaangnye hehe.. apa apa pun mmg gojess gitew ;)

Siti Shaera Salleh said...

kat poster tu senyum nampak gigi ,
kat gambr yg kak gigih sgt cari tu senyum x nampak gigi .
haha x'D
kak elia kurus sudah .
bertambah cunss sudah . ^^

Yaati Nor said...

elia 1 july ahad la..buat suspen akak je..tu due date akak nak besalin tu...hihihihih

~iZzaTi AzAhAR~ said...

:: Boolaattt itu COMEL <3
hehehe =)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha.. amik gambar dengan gambar sendiri dekat poster pun jadi la kan. tak awkward ke? eh?

Nyamuk Terbang said...

ok comel walaupun bolat

FiQa said...

bulat tapi comel...it's ok peeee...

kan...
hehehe

:)

Blog Widget by LinkWithin