Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 15, 2012

Senarai Peserta Segmen Tingkatkan Followers dan Trafik Blog



Heyya!!

Malam ni malam minggu kan? mesti ramai yang keluar gi jenjalan.
tapi mesti ada yang duk rumah taktau nak buat apa kan?

so kepada yang duk blogwalking taktau nak gi singgah blog mana tu apakata saya bagi cadangan blog2 yang best untuk anda lawati. boleh tinggalkan jejak dan insyallah mereka akan buat lawatan balas. hehe

Sorry sangat kalau saya terlupa pasal segmen tingkatkan followers dan trafik haritu.
dibawah ni adalah senarai peserta. jom check out blog mereka. kalau suka boleh follow. berikan sokongan anda pada blogger-blogger hebat dibawah ni..

25 comments:

Nyamuk Terbang said...

la bila akk buat nie...xtahu pn...huhu...

Syarafi[skyforce331] said...

waah!!..tahniah blog yang tersenarai :)

kelip-kelip said...

: kak lia , nak trafikkan blog jugakk . how's ??

Sally Yatiey said...

Tahniah blog yang disenaraikan. hee :D

Atiqah Wadiah said...

IAllah..akan singgah :)

qasehraihan said...

wahhhh...tahniah kpd blog2 tsebut ..

visitla saya skali..hikhik

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

CARA GAMPANG said...

Nice artikel, salam kenal persahabatan, happy blogging

kakcik said...

Terima kasih kerana menyenaraikan link blog makcik sama. :)

Cik Jajika said...

hehe..thanks... =)

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

sy pn nk nekkan trafik...tp xtao nk wt cm na...

Nurmaisarah Azmi said...

wa.. ade buat segmen rupanye... huhu

jemarisuri said...

ala akak tak smpt plak nk join...hehe.

takpe lah akak gi terjah depa dulu noooo

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Cahaya Kita said...

laaa bila lak buat entry nie.. nak join... terlepas lak... ish tak boleh jadi ie. plssss do one more time dear

nn lylyn said...

eh bile ade wt ek? nape xperasan sebelum ni =)

Hira ShoujoMerge said...

ok2 saya akan lawati satu persatu....

Qaseh Ana said...

waahhh...nk buat jgk...huhu

♥♥cikHannah♥♥ said...

tengkiu senaraikan blog hannah...hope boleh jd tauladan dan teladan. tHanks ya sis...ramai yg dtg jenguk sudah...

iswatie "colours of life" said...

mcm mana nak partiipate nih jejari runcing? dapat tau pun dr HH

Delimasari said...

x sempat join - tercicir

Ayang Anim said...

saya tgk HH pun baru join, saya pun gak ye...

http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/tingkat-followers-dan-trafik-blog.html

Elia Si Jejariruncing said...

Salam. buat yang mana tak sempat menyertai segmen ni jangan sedih. segmen akan dibuka atleast 2 minggu sekali. follow blog ini dan keep updated. buat ms ni segmen ni xbuka lg. but once it does, u all are welcome to join ;)

sheila sam said...

thank you kak elia for the list..

Cik Yana said...

thanks a lot kak Elia sbb sudi listkn blog sy sekali...

jom la follow blog sy yg x seberapa tu..hehe

Kak Dell said...

salam elia, sudilah membantu blog baru saya ni...tiada follower lagi... baru berjinak2 dlm blogger... harap dapat support saya... terima kasih...

http://kakdell.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin