Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, June 11, 2012

Cuti sekolah dah habis

Harini adik adik dah start sekolah kan?
hehe... mesti dah lama cuti rasa liat je nak start sekolah balik.
ehh.. ke aku je rasa camtu?

kepada ibu bapa time nilah bermula rutin biasa kena bangun awal siapkan anak atau hantar mereka ke sekolah. jangan ingat budak budak je suka bila tibe cuti sekolah.

mak bapak kita suka juga sikit sebab leh rileks plus jalan tak jem sangat pepagi..

apa apa pon ibu bapa tak akan mengeluh.. sebab??


anak adalah permata paling berharga ;p

11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hari sekolah : hari jln jem...
huhuhhuuu..

Pn. Sheila@CC said...

Alahai... comeynyer dia... mata bulat, pipi tembam... :-)

Saya Disini said...

betul3

JunAina said...

Mengeluh tidak...membebel banyak...asik2 bercakap je, kalau tak bercakap banyak yg anak2 lupa.

Cheetah said...

cutenya adik elia ni..hehe

Eykqa said...

ye betul tu akak !!
tapi kita first sekolah sudah kena bebel !!
memang terbaik !!

Awesome :))

Cik Anis said...

ayuh kembali ke sekolah :D

Atiqah Wadiah said...

alololo~comelssnyerrrr :)

fyzah said...

suka sgt entry nie..say pun dah 5 bulan duk hoyang kaki..tggu bulan 9 nie br smbung bljr..huhu..entah mcm ner la nnty..bimbang pggng pen pun nnaty cara lain..hehe..
jemputlaaa dtg ke blog saya yg simple mimple tuuu erkk..follower pomm xbyk lagy..kalau sudi follow la sekali erk..boleh kawan2..bye!!

jemarisuri said...

nmpknye akak busy la bila dh mula skolah...hihi

NadyaBubble said...

Tak sabar nak dpt anak, hehe.

Blog Widget by LinkWithin