Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 22, 2012

Segmen Tingkatkan Followers dan Trafik Blog #2

Sticky post - Scroll down for latest entry

Haaa... mari mari.. semua pakat-pakat join segmen yang meningkatkan followers dan trafik blog anda! Caranya mudah sahaja..

What you have to do is...

1. Anda perlu buat satu entri bertajuk "Segmen Tingkatkan Followers dan Trafik Blog bersama Jejariruncing".

2. letakkan banner contest ni dan linkkan kepada entri ini.


'create



3. Anda perlu vote saya dalam contest Eh! Levi's Curve ID Blogger Award dan meletakkan cara-cara mengundi di entri anda supaya orang lain juga boleh mengundi. Segala info boleh didapati di --> SINI.


4. Pastikan anda juga menggalakkan pembaca anda mengundi setiap hari sehingga 28 June 2012. *anda juga berpeluang memenangi baucer Levi's bernilai RM300 jika anda terpilih sebagai pengundi bertuah! sape taknak wehhh.. boleh shopping sakan!

5. Setelah melengkapkan semua syarat, sila hantarkan link entri anda di bahagian komen di bawah. Sila tekan butang "Share" dan "LIKE" di atas dan bawah entri ini


Segmen ini dibuka sehingga 28 June 2012.
cepat.. jangan lepaskan peluang keemasan untuk anda meningkatkan trafik dan followers!

PERHATIAN!! : Peserta mestilah meletakkan entri segmen ini sebagai STICKY POST sehingga 28 June 2012. (caranya adalah selepas publish entri tu,tekan semua "edit post", set/tukar tarikh post kepada 28/6/2012 dan tekan "Publish Post")

Sekiranya saya layak memasuki Top 5, saya akan menghadiahkan sama ada Baucer Levi's bernilai RM100, wang tunai RM100 ataupn barangan yang bernilai RM100 atau lebih kepada salah seorang peserta segmen ini(yang menepati semua syarat). Saya akan pilih peserta segmen yang paling hebat berkempen. Jadi selain daripada hadiah baucer Levi's Rm300 daripada pihak EH! tu, saya tambah lagi hadiah peribadi saya seperti yang dinyatakan diatas.

*senarai peserta yg menepati semua syarat akan ditampilkan kemudian dan diumumkan sekali bersama pemenang.

21 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

kalau tak nak takpe kan? haha. terasa malas.

wany said...

nak jugak follow hehe

wany said...

dah join,maaf kalau tak menepati syrat:)

Azreen Wahyunie Wahip said...

salam. http://tentangaku-ayu.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

sitinurfaeezah said...

ct join kak elia...

http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

ziey said...

salam elia... akak dah join... ni my link...
http://ziey-bahagiabersamamu.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

syafiqah said...

hai!!!

http://sitinorsyafiqahkhairuddin.blogspot.com/

syafiqah said...

hai http://sitinorsyafiqahkhairuddin.blogspot.com/

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

http://mydiary-nunu.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

salam..
saya dh join...

kakcik said...

Memang tak rugi join segmen Elia ni. Sejak Elia letakkan link blog makcik, ramai yang singgah.

Terima kasih Elia. :)

Cik Yana said...

rse mcm nk join lg ke contest kak elia ni..menarik...insyaAllah,ada mse,sy join

wany said...

pinkputeh.blogspot.com

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Join segmen ini..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

Anis said...

Hai,,,

i dah join....

http://flowerygadis.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

Thanxxx....

New Dyr said...

Salam. sorry lambat .heee.

http://newdyr.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

saya join.moga akak menaang.aminn~

New Dyr said...

http://newdyr.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

Miss Mira said...

mira join ye...

http://heartofmirror.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-followers-dan-trafik.html

Lensa Hasrul said...

As-Salam.
Nak tanya, hari tu yg HH buat tu tak masuk ke dalam senarai??? Muskil ni, kena buat balik ke???

www.hasrulhassan.com

Mohd Lokman Bin Ramli said...

maaf kak elia.. promosi saya tak berjaya..T_T

HANIEZAFRI said...

MMM COMEI...AWWWW

Blog Widget by LinkWithin