Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 26, 2012

More Quotes from jejariruncing


Yeahh... yeayy..yeahh.. suka benor si HanaBobot ni.

eh, lupa bagi salam.
Assalamualaikum semua.

sorry harini Elia masing tak menang tangan banyak benda nak kena buat.
Harini je kena gi recording untuk satu talk show ni.
nanti ada masa saya cerita pasal tu.
sekarang ni untuk mengcover kemalasan
elia untuk mengapdate, saya gantikan dengan koleksi kerja
yg saya buat masa tengah tak busy satu ketika dulu. hahaks.
bunyi satu ketika tu macam dah lama je kan.
papepon enjoy quote2 ni.
ambiklah kalau rasa nak amik. feel free to copy ;)

p/s: doakan rakaman harini berjalan dengan lancar ye *nerbes*










2 comments:

nini said...

wah gud luck yer elia...makin murah rezeki ...=D

nn lylyn said...

smua quote mengenai hubungan =) ehem2 dh ade pganti ek??

Blog Widget by LinkWithin