Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, June 23, 2012

Kids and Toys : Motor vroom vroom





Ini dia dua ketul makhluk yang comel lagi oshem.. ! Mereka yg comel ialah niece & nephew saya... Si Kakak dan Si Adik yang tak nak mengalah antara satu sama lain dalam merebut permainan.. Eah.. tapi dia org selalu tak berebut, Si Kakak yang baik hati selalu share mainan yang ada dengan Si Adik... Salah satu permainan yang Si Kakak dan Si Adik kerap share ialah moto mainan tu.. nasib baik la muat naik berdua... kehkeh.. Si Kakak selalu bawak Si Adik naik moto same2 sebab adiknye belum pandai nak bawak moto mainan tu... Si Adik akan tersenyum gembira bila dapat naik moto.... :)



Itu sahaja, mereka buah hati pengubat luka lara dalam family saya... hehehe :)



Thankx u Kak Elia :)

Thank you Cik Mimi sebab sudi kongsi cerita anda kat segmen kali ni. Mari kawan kawan kita terjah blog HoneyMimie ni untuk mengikuti cerita dan celotahnya pulak! hehe.

*kepada anda yang diluar sana yang ada gambar dan cerita menarik tentang si kecil dan mainannya, bolehlah join Segmen Kids and Toys ni. Tak sabar nak baca dan siarkan cerita anda pula selepas ni ;)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin