Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, June 18, 2012

Blog-a-thon!?

Salam semua.

Ramai yang tahu saya makin kerap update entry semenjak abes study dan duk jadi penggangur terhormat kat rumah ni. tapi paling kerap pon saya update sehari sekali je entri.


takut orang muak pula kalau update banyak banyak entri dalam sehari. tak gitu?

eh yeke? betul ke? tapi kadang kadang orang lain saya tengok update lebih dari 2-3 entri sehari ok je. dapat je sambutan..

So Elia ingat dalam minggu ni nak try la eksperimen nak update entri lebih kerap dari biasa. nak tengok sambutan lebih banyak ke lebih kurang. saje je nak update banyak sebab dah banyak sangat dah entri-entri lama yang duk berhabuk kat dalam draft ni. serabut rasa nak lepaskan sikit sikit.





What say u? haha. grammar ke lauttt..
apa pendapat anda? ok ke tak ok kalau Elia buat Blog-a-thon ni?
Korang sudi ke nak baca kalau saya update sampai 3-4 entri dalam sehari?
sudi ke korang nak baca coretan mengarut saya yang tah hape2 ni?
or korang akan rasa muak malas nak baca?

Elia perlukan pendapat korang selaku pembaca tetap blog picisan ni..


22 comments:

Chekgu Azrine said...

ok jek..lagipun blog elia ramai yg suka baca..

kakcik said...

Makcik pun makin kerap update blog sekarang walaupun isinya entah apa2. kalau Elia update, makcik akan singgah baca. :)

Mia Liana said...

update je elia....

Aiisyah Gazali said...

sudi2... tulis byk2 entry satu hari, saya akan baca... kadang2 tu, saya selalu menunggu akak update entry.. so, update byk2 pun xpe :-D

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ serius membaca...hek3..

Cik Jajika said...

Bagi saya, lagi bagus. Kalau bosan, atleast Elia update blog. So boleh la jenguk lebih kerap dari biasa.. ehhee

Sabar said...

sudi..sudi..sudi..
sbb sentiasa nak lagi n lagi baca entri elia yg bernas/best tu k..

mama aryan said...

salam..akak tetap akan baca blog elia..hehe dah lama follow,kali ni baru nak inter frame,teruskan menulis ye

Azreen Wahyunie Wahip said...

saye sentiase membace setiap entry yg elia post.. :)

Cheetah said...

ok je kalau nak update entry selalu..lagipun blog sendiri so bole update apa saja entry yg kita nak dlm sehari.hehehe

Sue-Rya Qistina said...

teruskan menulis! suka je baca n3 awk. simple, sweet, nice :D

Elia Si Jejariruncing said...

@Chekgu Azrine yeke.. alhamdulillah

Elia Si Jejariruncing said...

@kakcik heee..makcik pn kerap update jugak? kerap la dpt kunjungan nnti kan?

Elia Si Jejariruncing said...

@Mia Liana tq kak. br nk bertatih2 je lg ni ;p

eton said...

itu terpulang pada tajuk entry.. klu buat tajuk hot2 mesti ramai yg nak baca.. hehehe

Elia Si Jejariruncing said...

@Aiisyah Gazali laa..yeke..sronoknya dengar.ni bt smgt nk update byk2 ni ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@~~CaHaYa AzLiN~~ *serius mengupdate* hehe!

Elia Si Jejariruncing said...

@Cik Jajika betul jgk tu sbb sy pon kdg2 bosan2 buka je mana2 entry yg br diupdate

Elia Si Jejariruncing said...

@Sabar bernas ke?hehehh..takde la bernas mna tp cukuplah untuk dijamu pada tetamu pengunjung blog hudus ni ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@mama aryan hehehe.. insyallah :)

Proud Momma JV said...

Keep it up! Sgt suka kalo byk info tu... Nak tya ni, bagaimana nak perluaskan audience blog kiter ke negara2 lain?

Cik Yana said...

ok je kak...sy ske bce coretan akak...cuma sy je yg takde byk masa sbb bru je mula kelas dkt uia pj ni...klau ada masa,sy baca je smpai habis..mcm skrg..hehe

Blog Widget by LinkWithin