Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, June 20, 2012

Rahsia kecantikan di hujung jari

This is a 48hours Sticky Post. Please scroll down for latest entry

Apa? Rahsia kecantikan? Rahsia? Cantik?

Cantek ke kau ni nok?? haa.. berani-matilah statement mak!


Cantik ke gambar ni?

haha. tak perlu jawab soalan tu. saya tahu tak cantik pon.
that's actually not the point.

apa yang saya nak cerita ni pasal something yang saya baru dapat tahu dan terokai.

ini mungkin satu penemuan yang terbaik buat sesiapa yang pentingkan kecantikan diri. tapi malas untuk keluar rumah. duit minyak, tol, parking, makan, lenguh kaki nak duduk kena pulak duduk kat restoran kena makan or atleast beli air.haiissh.. duit gak tu. nak masuk tandas pon kena bayar. dah berapa dah kos keluar semata-mata nak beli produk kecantikan kegemaran kita?haha.. nampak benor haku ni berkira kan? tak kesahlah janji u get my point kan..?

pernahkah anda dengar tentang Hermo? buka hemo hemo kartun tuuu..




Hermo adalah Malaysia’s first group buying site that is based on Cosmetics and skincare products

ini bermakna anda boleh beli barangan kosmetik dan produk penjagaan kulit secara online dengan mudah dan murah. tapi Hermo bukan seperti laman sesawang yang lain. Hermo Beauty Collection ada pelbagai koleksi produk kecantikan yang berjenama dan semestinya berkualiti tinggi. range of brands mereka ada semuanya hebat-hebat belaka.

anda boleh dapatkan barangan dari jenama yang besar seperti Lancome, Clinique, SK-II, Estee Lauder, Christine Dior dan macam-macam lagi. the best part is they got hot deals EVERYDAY. setiap hari akan ada potongan harga yang hebat dan anda mungkin tak dapat di luar.


"Hermo serves as like a platform between all individual ladies and distributors/ oversea brand suppliers. There is no redemption required and we will post your purchase to you without charging postage fee during this promotion period."

clearly anda boleh lihat sendiri perbandingan harga mereka.


anda juga boleh tahu lebih lanjut tentang produk tersebut dengan menekan butang "VIEW"





Sekarang ni HERMO sedang hangat dengan a few types of discounted items for sale..





Semua maklumat yang anda perlu dan ingin tahu tentang produk ada.
very practical!



Ada macam-macam range of products with crazy discounts



tengoklah perbezaan harga dia!! boleh save sampai 20 smpai 30 hengget!!*pengsan*



tuuu diaaa.. Ni perbezaan harga sampai dekat RM50 tuuu..*pengsan lagi*

tapi anda kena cepat sebab semua on a first come first serve basis.


They really live up to their motto which is "We believe beauty can be attained affordable. Let's enjoy being beautiful - with a well managed provider, financially."

Produk dan perkhidmatan mereka ni sememangnya dipuji dan diakui oleh pelanggan mereka sendiri. lihatlah review dan komen

Review from others, please find screen shots below


New Featured dalam HERMO ni adalah Mask Combination Zone.

The best part of the deal ialah anda boleh campur any kind of masks yang ada dalam senarai. Ni yang best ni kan? boleh cuba semua jenis mask yang ada. kalau tempat lain selalunya satu kotak tu ada satu jenis je mask muka kan..


antara koleksi masks yang ada. ada banyak lagi. anda boleh tengok kat SINI

Cepat cepat jangan lepaskan peluang keemasan ni. Join member dan enjoy great discounts!




Your way towards a glowing and flawless face is just a click away..


*this is a Sponsored Post


7 comments:

lexthary dalova said...

Salam kak elia, jemput jenguk jenguk link bawah ni ye, ada baju kuruna baby from 0 year to 4 year and ada jubah, dress. cantik and harga murah :)

http://www.facebook.com/pages/LDs-Shop/203996596300498


Sorry kalau buat rasa uncomfortable. :)

Sue-Rya Qistina said...

harus terjah ni! murah sesgt rege nye tu :D

Slurrphy Gurl said...

knp saya x boleh bukak link hermo tu.. dia kate site x exist..:)

nn lylyn said...

wah duit mashuk =) hihi

i'm ezza haniza said...

amboi,skrg dah canggih . order dr umah terus smpai, takperlu kuar dah . bestnya bestnya!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wah..lbh murah.tu yg suka

Elia Si Jejariruncing said...

Tulah. Murah dan mudah. I loike!

Blog Widget by LinkWithin