Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, June 25, 2012

Vote dalam Levi's Curve ID Blogger Award dapat Baucer RM300

Sticky Post - Scroll down for latest entry

Assalamualaikum...

Alkisahnya...
Haritu saya ada dapat satu email dari majalah EH! yang jemput saya join satu contest ni.

levis


Dia suruh hantar gambar saya sambil memakai seluar levi's kegemaran. Dengan niat saje je gatal nak join sebab dah dipelawa saya pon hantar la satu gambar ni. Masa tu memang buat keje last minute sebab tarikh tutup dia dah dekat. plus dia nak gambar high resolution. lappy ni pulak haritu buat hal dan terpaksa cari gambar dari koleksi private photos in facebook. kebetulan jumpa satu gambar lama ni then terus je la submit. memang mati mati ingat dia je yang akan judge gambar tu.. bila nak tukar gambar lain dah terlambat. so terpaksa telan jela and hope for the best

tak tahu pulak akan terpilih shortlisted jadi TOP 10 Levi's Curve ID Blogger Award then ada sesi voting pula.. hok alohhh...

PERINGATAN: Gambar yang saya submit ni sememangnya gambar yang lama sebelum "penghijrahan" saya lagi. tak sempat nak edit apa sebab dah memang kelam kabut masa tu. hope korang faham la ye.

Harap korang sudilah undi saya dalam contest ni. dah la berada sebaris dengan blogger-blogger hebat yang lain. peluang untuk menang tu macam tipis tapi takpelah janji kita cuba kan? Dapat masuk TOP 5 pon jadilah..(asyik top10 je kan)..mana tahu contest kali ni saya bernasib baik sikit kan..*sedapkanhatisendiri* hope korang sudilah korbankan sedikit masa dan tenaga korang untuk vote setiap hari untuk tempoh masa 9 hari ni

Cara VOTING adalah:

~Mula mula Klik LINK ni




~Lepas tu uolls klik VOTE kat gambar iolls yang tak semenggah ni




~lepas tu korang scroll down dan klik lagi butang VOTE
(abaikan ucapan dan intro iolls yang macam nak masuk pertandingan ratu kebaya yang tahpape tu*malu*)



~Sebelum vote kena register dulu yang mana belum pernah register lagi
(buat sekali je lepas dah register lain kali nak vote just login je)


~lepas dh register dia akan hantarkan email link ke your email then korang klik je kat link tu dan akan membawa kepada voters login form mcm kat bawah ni



~lepas tu setiap kali uolls nak vote just login je. mudah kan?

Mari pakat pakat ajak sedara mara sepupu sepapat adik abang kakak jiran scandal anda semua VOTE elia untuk contest ni. Buat membakar semangat Elia nak update entri blog lebih kerap.*mentang mentang sekarang tengah mood blog-a-thon kennnn..

VOTE SETIAP HARI TAU!*buat suara manja
(9 hari je lagi)

sampai 28 JUNE...


* Pengundi yang bertuah bakal memenangi baucer Levi's bernilai RM300 wooo! walauweyy.. siapa tahu anda yang bertuah itu? berkat undian ada yang tak putus-putus tu..

20 comments:

mama aryan said...

salam..akak dah vote elia..hehe harap2 menang yer

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ saye dah vote..anda biler lagi..hahaha

Sue-Rya Qistina said...

all the best! dah vote for u :D

Anis Athia said...

done vote for you today :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

aunty dah vote!!
jom vote hari hariiii ;)

kakcik said...

OK... makcik dah undi Elia. Harap2 Elia boleh memenanginya atau setidak2nya masuk Top 5. InsyaAllah. :)

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ aenih pon vote lagik..huk3...<3

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ aenih pon da vote lagik..huk3...<3

Rose said...

dah vote jugak.. Gud luck.. :D

Phat said...

good luck phat vote kamu ya

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ done 4 today...hek3..

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ done 4 today....:)

ainunmata said...

sudah vote elia>>:)

adriea said...

yeay!! da vote! esok plak! hehe

Video Drama Sheila said...

Nice blog,hope u win
^_^

Deeha Afandi said...

elia..juz wanna ask..i saw u at wangsa walk on saturday. is it u?pki shawl biru n bj polka doy biru jgk..cute..nk tgr tp tkt slh org plk

Deeha Afandi said...

eliaa..
on saturday i ade g wangsa walk. n nmpk awk.is it u?nk cnfirm kan.nk tgr tp slh org plk,,cute.kai shawl biru+bju polka dot biru :)

New Dyr said...

sudaa vote. yeeehaa

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ vote lagik....

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

~~ vote lagik...

Blog Widget by LinkWithin