Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 5, 2012

My first ever Hijab Tutorial Video


Sorry guys sebab lama tak update.
bila dah biasa update setiap hari, dua tiga hari tak update je mulalah orang tanya kenapa tak update kan?

sorry sorry.. sorry to keep you guys waiting..
kak jejar busy sesangat kebelakangan ni. busy dengan apa? hehe. xleh bagitahu. ;p

haritu saya ada kata nak upload video tutorial kan?
haritu lepas shooting untuk Safiyya tu big bos nak bereksperimen sikit dengan kami para model dia ni. so kami semua di-uji buat hijab tutorial.

pada mulanya kami diminta buat tutorial tanpa dialog. tapi as usual saya nak cuba bakat yang tak berapa nak ada ni untuk just try bercakap je dalam video tutorial ni. just to get familiar with the camera. nak tengok juga saya ni jenis kaku ke tak depan video cam.

ni kira our first project la. hopefully akan ada real project in the future.


mesti korang gelak guling-guling tengok kite yang tah hape hape ni kan?

di atas ni video main2 je. saje bagi tutorial yang paling simple untuk pakai shawl. Ni tutorial using Ohb's Zayna Rose Shawl
anda boleh tengok video model2 OHB yang lain kat Youtube.

p/s: apakata kite cuci-cuci mata dengan hot items yang terdapat kat Closets of Amy Amy ni


8 comments:

Pelangi Hati said...

comelnye suara elia ^^,

Nyamuk Terbang said...

wah ad tutorial

❤~Emma Abduh~❤ said...

haha,, shawl baru ka??masi ada tanda arga gantung2x...hihi

Cik Yana said...

wah..nice vdeo...

amoyleenda said...

suare kak elia cute sgttt :))

Sue-Rya Qistina said...

kt office x bole view video..nnt sy tgk through phone..hehehe..pasti suara awk kiut miut mcm tuan dia kan..hehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/06/dapatkan-perkhidmatan-persembahan-kami.html

Cheetah said...

nice tutorial!..hehe.. jz nk tnya tudung tu mmg jenis keras ek? sebab takut if jenis lembut x leh nk buat awning mcm elia buat tu.huhu..

bubblybetty said...

suara elia.lembut sgt.
syg..syg..
rugi..rugi..

sape2 yg terlepas..tetttt~!

jage diri baik2 dear..

Blog Widget by LinkWithin