Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, August 29, 2012

Wordless Wednesday




35 comments:

hOney n' cLOver said...

nak lagi gmbar2 akak yg cantik...>.<
tahniah kak elia..
semoga cinta akak sehingga ke jannah..^^

Nur Husna Rosli said...

ehem2.... cant wait for the big surprise nih.. hehehe :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lalu bwh pedang

mama maman aka yana said...

selamt pengantin baru dan selamat hari raya Elia.. :)

NuR IzZaTi said...

akak elia yg kawin kan? tgk dekat gift 2 ada nama dia.. heeheee ^__^

SyaNa said...

tahniah
tapi kakak kan yg kawen..ingat elia td
semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa :-)

kelipkelipchumel said...

klik butang 'LIKE' la.

Aiisyah Colourful said...

masih berahsia lagi? xsabar dah nak tunggu ni.. hehe

maszull said...

assalamualaikum elia...nak tengok gambar sepenuhnya mesti cantikkan...:)

Atiqah Wadiah said...

congrat utk kakak elia..spe eh nama dia?cici eh?

Ainn Rahman said...

OMG OMG OMG !! Kak Elia dah nak kahwin ke?? :DD

pixelopixel said...

hehehe akak rasa this is your sister's wedding kan elia?

arlissaa said...

semua pun tertipu je..
ni bukan elia, but her sister aimie hazerin..nice try elia:)

misses neptune said...

erin la yg kawen...kakak elia.

nadzirah sofia said...

wewitttt :D

B33HA B3n said...

kakak kamu kan yg kawin tu...
hee...

pas ni turn kamu lew teeww..

^_^

denaihati said...

Selamat Pengantin Baru

hegelatan said...

Wah Happynya dia...huhuhu...nak tau ada tak tips nak tingkatkan pageview...biasalah Newbie...(^^)

Sally Yatiey said...

Cantiknya.

Cik Wanie Ghani said...

Assalamualaikum dear,
Kenal x?
Jeng jeng jeng....
Its me,Cik wanie:)

E'in said...

tahniah kak.. :)

iena said...

elia cute..
http://referraltask.com/ref.php?page=act/ref&invcod=151890

intan nom said...

kalau tengok gambar macam bukan elia je. macam kakaknya cicik tu kot. tangan pon tak runcing sgt. ntah laa.

catkiut said...

Ni elia ke sape nih? Cam xcaye je kalau elia!! Huuu klu betull tahniahh & semoga kebahagiaan itu akan bersame dgn awak k hiiii.
Jemptla ke blog saye : goldsandbeads.blogspot.com

catkiut said...

Ni elia ke sape nih? Cam xcaye je kalau elia!! Huuu klu betull tahniahh & semoga kebahagiaan itu akan bersame dgn awak k hiiii.
Jemptla ke blog saye : goldsandbeads.blogspot.com

Maria Menado~ said...

i think bukan dah nak kawen ainn rahman but dah kawen. if its true.. tahniah elia..... semuga berkekalan sampai syurga =)

pahlawan negara.. for me will be. IA. :)

janxxx said...

Selalunya org kawen dgn anggota polis atau tentera je yg lalu bawah pedang nih..apepun tahniah dan congratz!!no more tears after this..ok :)

::Aja:: said...

rasanya bukan elia yg kawen nih kan?hehee..apa2 pon selamat hari raya..:D

Support&Services said...

i rase yang kawen akak u kan elia.. :)selamat pengantin baru to ur sis :)

syirah_8920 said...

elia cepat.... kami x sanggup lagi nak bersangka... but i follow your instagram... i think you are married....

Budak Giler Cadbury said...

hai kak. jom singgah ni.

http://ninacadbury.blogspot.com/2012/09/jom-join-segmen-mudah-ni.html

MyraQhairel said...

Tuan punya blog kawen or kakak kepada tuan punya blog???nape part muka kabur2 kan dear..

Sasa Samsudin said...

Ini wedding ur sis kan? :) congratulations :)

ixkimm said...

yang korang bertahniah-tahniah ni dah kenapa, tak tengok betul-betullah tu. bukan si elia yang kahwin ni. tapi tahniah jugaklah yang kahwin tu hehehe siap keluar dekat youtube lagi. suka bergurau si elia ni hahaha

http://youtu.be/kgdTEBHnGtM

♥ MRS NON ♥ said...

salam kenal...........

tahniah utk kakak eliaa....empunya blog bila lagi? weeeee!!

feel free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin