Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, August 28, 2012

Teaser ;)




Alhamdulillah majlis berjalan lancar dengan izinNya.
tapi kesibukan ku tak terhenti di situ.

baru selesai sebelah pihak. sebelah lagi minggu depan. jadi belum boleh ada masa lagi nak update panjang-panjang. plus, gambar yang ada dalam tangan pun tak banyak. jadi.

stay tuned.

nak tunggu gambar dari mereka-mereka yang terbabit.

sabar ye kawan-kawan... nanti kite update story morry with tons of picture okayh?

buat masa ni kita layan gambar-gambar teaser dulu ye.. heheheee



























kalau suka boleh "like" entry ni... sabar menanti entri yg seterusnya ye.. ;)

69 comments:

kakcik said...

Semoga berpanjangan jodoh hingga ke syurga serta hidup bahagia selamanya...

aneem said...

tahniah
alhamdulillah selamat sudah diijabkabulkan
paperpown
selamat berhoneymoon ngn en husband

ArELeEz said...

suspen2.. he3..

mimie.. said...

alhamdulillah..selesai :)
i know its not u kan kan kan..

Puan Gojes said...

alamak, sapa kawen ni? saspen je. macam elia ^^ ye ker? taniah erk..

irenedahayu said...

tahniah dapat ipar baru ling...

liza♥aufa said...

tahniah. awak dah nikah ye?

~~CaHaYa AzLiN~~ said...

tahniah...semoga kekal ke akhir hayat...aminnn...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

SELAMAT PENGANTIN BARUUUUU!!!! hehe ;)

Fatin Zaini said...

salam perkenalan,

selamat pengantin baru daripada fatin zaini...sy dtang singgah dan jadi follower baru anda. jemput ke blog sy juga http://www.fatinzaini.com/ :)

Dkna Abza said...

pink!! cantikkk :)

sally wanny said...

selamat pngantin baru kak...
smoga bahagia

Support&Services said...

aimie hazerin :) kakak u kawin kan :)

Aiisyah Colourful said...

siapa yg kahwin ni? huhu

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

wahhh.. nice wo!! =D

muncitzzz =) said...

Tahniah..=)

misznina said...

Ingatkan Elia yang kahwin.
Orang lain kan.. sebab dekat door gift tu gigih la scroll nama pengantin perempuan
Aimie Hazerin.ngeh2.
Semoga Allah memberkati kedua mempelai dengan sakinah, mawardah dan warahmah. amin

Kathy Rospin said...

eh? dah kawin ke? amboii x habaq naa.. ;)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

tahniah dearrrrr

mNa said...

tahniahlah untuk kakak anda..

syirah_8920 said...

sape yang kawin ni elia... cam awak je...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

seperti kamu melangkah ke alam baru..kalau betul tekaan sofia, sofia ucapkan selamat pengantin baru n semoga segala kebahagiaan menjadi hak elia sekeluarga :)

regards,
Unsmiley

Waniwisy said...

saya tau..bukan kak elia yg kawin..

Liza said...

Elia kawen? Tahniah tahniah tahniah!!! Surprise btul la....

Amalina Azman said...

cantiknya wedding ni. congratulations to your sister :D

Ibu Ilyanie(s) said...

tahniah!! selamat pengantin baru!!

p/s: jemput ke blog and folo..
http://ibuilyaniescottage.blogspot.com/
http://puterihannan.blogspot.com/

Anis Athia said...

cantik sangat kak erin n pelamin :) tahniah kat kak erin, maaf tak dapat datang...huu

Misz Mieza said...

Wah! Grandnyer wedding.. Nice outfit.. =)

maszull said...

assalamualaikum elia...selamat pengantin baru yer...:)

MamaEma said...

tahniah elia..

MamaEma said...

oh silap...bila diperhatikan betul2..bukan elia lah..hehehe..

Batu Pantai said...

btol ke elia yg kawen ni?

Nadia Fadil said...

satu je kurang niyh. tak nampak sgt lah muke akk . hihi .
btw, you looks gorgeous!

Liyana said...

alhamdulillah...
rupenyer jodoh dengan si dia ni... hiks!!

nur ain husna abd rahman said...

kakak u kawen ke??
tahniah kpd beliau ...

hOney n' cLOver said...

nape gmbar smue xclear...nk tNgok muke kak elia yg berseri2 tu...>.<

ShiKa SenGaL said...

ya..when is yours??hehe btw congrats for ur sister!!! may ALLAH bless them :)

dee said...

tahniah :)

cik gojes :) said...

nie majLis sapee nie ?? CG yakin ini bukan eLia...hokhokhok..kan kan kan :)

Uthey Archie said...

congrats kepada mempelai. :)
terkezut juga tengok, but seems like bukan kak elia.

zaty arifin said...

Elia, u kawin keee??????

keeya mustafa said...

tahniah kak elia, semoga kekal until jannah..amin..barakallah..

hazirah hmdn said...

tahniah kak erin!

Shazwani Ramly said...

tahniah (:

Cik Jajika said...

Nk feeling2 kunun jadi pengantin ke bila blurkan pic? kekeke.... bentuk muka dah tau bukan elia.. =)

Sumandak Kinabalu said...

salam.

eh? kak elia nikah?? jap jap.
(tgk gambar2 teaser)

ni bukan kak elia yg nikah, walaupun muka dikaburkan, tapi rupa tu tak sama :)

Tapi kalau kak elia nikah, alhamdulillah :)

nadya said...

Congrats sis!dh kwen ye..lupekan yg lame,mulakan hidup baru..x silap ur nikah n reception ni mcm kt Dewan Seroja,MINDEF.sb i dlu pun di sit..congrats again sis!!upload pics ye..:-)

bintanghati said...

hai elia ..
kawen dh ker ...
konpius jap ..hheee

nnt tinggalkan jejak ye ...
http://iambintanghati.blogspot.com

MamaIlhan said...

Kalau tgk gaya mcm kakak elia yg nikah ni.bkn elia.btul x?

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

awak ni saja jerk kan elia...
hahahahhahahah

Bisikan Hatiku said...

ahahhahaha...bukan elia kawen la..aimie yg kawen...hehhehehe...suspen je..

nawarzara said...

tengok entry ni,to bukan elia ...nama dia AIMI HAZERIN..kakak dia kot?...ngan KPT Mohamed Amir Redzuan

nadzirah sofia said...

betul ke akak da kawen ni? btw, selamat pengantin baru ^__^

Iqlima Azmi said...

congrates for the wedding! dari blkg picture bersalaman tu, macam your sister jeee. :)

Mat Min said...

ni bukan elia laa
ni sis dy..tgk body dri blkg..
kurus,x mcm elia..hehe

bubblybetty said...

hati kata...mcm bukan elia..
tp bile tgk dari blkg mcm elia..
tapi hati still kata..bkn elia...



hahaha..

jauh-jauh di sudut hati, harapnya betul laa elia, elia berhak bahagia.^^

~EcahAbu~ said...

Rasanya bkn elia yg kawin ni. Tgk kat gudibeg ada nama pengantin AIMIE HAZERIN.hehe..

~EcahAbu~ said...

Rasanya bkn elia yg kawin ni. Tgk kat gudibeg ada nama pengantin AIMIE HAZERIN.hehe..

Nabila Zulkanain said...
This comment has been removed by the author.
hana hazwani said...

mesti kakak si kak jejar ni yg kawin..tgk badan mcm si kakak je..hehe

bonda hazim said...

tahniah...

DiDiLiA said...

Mcm kakak elia yg kawin, Amy, Btol x???

kak yong said...

bukan kakak nye ke yg kawen ni?bukan elia kan.

UnKnownPlainBlogger said...

nk komen gak la ...

sape yg kawen ni ? :p

farcuemai said...

kurusnya...ni mesti kakak kepada elia yang kahwin...tahniah..

RuBy_ WaChaa said...

:) ni bukan elia yg kawen.... sje wat gempak nie.... huuhuhu

Yaya Pb said...

bakpe crop gambo tok laki. mesti huduh op?

Yaya Pb said...

bakpe crop gambo tok laki. mesti huduh op?

yati_musings said...

Tahniah elia!! May Allah shower you with happiness with your loving husband forever.. Amin..

Blog Widget by LinkWithin