Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 23, 2010

Malam Perasmian Fesko Uitm Machang




Semalam berlangsungnya Malam Festival Kolej yang ke 6.. Kitorang semangat semalam turun kul 8.30.. Naik bas yang disediakan tapi terpaksa berdiri dan terhuyung hayang badan kitorang. tapi tak kesah la.. demi Fesko.. (haha.. padahal demi kupon!)








Sampai2 kitorang terkejut..


" Wah, kite kat Wakaf Che Yeh ke ni?"

penuh gerai2 jual mcm2 benda. pakaian, kasut, accessories, makanan.. Big Apple pon ada! kami pun mula menjadi jakun. ramai orang datang. lame2 tu naik rimas jugak. Sem lepas tak dapat merasa Fesko ni sebab masa tu ngah H1N1. so segala aktiviti kampus dibatalkan. baru kali ni la kitorang nak merasa suasana fesko pon..




:: Semua pegang Mummy kuat2.. nanti hilang ::








Dah puas berjalan2 kitorang pon duduk la tengok persembahan yang disajikan. Ada persembahan tarian, nyanyian, sketsa n macam2 lagi la.. best la jugak. tapi lame2 tu start boring..











Acara berakhir dalam pukul 11pm.. yang tak bestnya time diumumkan pelajar boleh collect kupon kat jpk bertugas je.. penuh orang berkerumun dan berhimpit2 cam orang somalia berebut makanan je.. sesak! Naik penyek aku dikerjakan.. last2 baru dapat kupon tu.. punya la seksa.. pastu balik kena jalan kaki cuz kat bas pon org nak kerumun.. malas aku nak menyeksakan diri.. jalan kaki saje... exercise sikit!


Malam esok I akan perform mewakili falkulti Bisnes.. I masuk persembahan tarian tradisional.. So jom ramai2 turun Medan Ilmu ye.. bagi sokongan.. Plus, ada kupon!!! hehehe

6 comments:

Marya Hana . said...

oi kaw sunggoh nampak tua d ctu..
besame adek2..haha

saypOOL rafhtello said...

mlm last best..jualan murah..

MéuzAngelo™ XXIII said...

uishh.. meriah.. ni la yg best pasal ipta ni..
kalo ktorang yg kat ipts ni jgn harap la nk meriah2 mcm ni..

AiMiE HaRmELiA said...

tau xpe..malam2 shopping je la..hehe

zulhilmi bdk blur said...

ala....
xgtau pon...
nk pg...
waaa

AiMiE HaRmELiA said...

Ni dah bgtau dah.. dtg lee.

Blog Widget by LinkWithin