Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 23, 2010

Pemain Bola Sepak Ditangkap Dalam KeadaanTidak Berbaju

OMG (Oh-My-Manggo), ni hot story ni.. khas buat pembaca yang berumur 18TAHUN KE ATAS SAHAJA.. tak kira la lagi 3hari baru nak 18 tahun pon xlah tengok.. aiippp.. babap kang.. haa..


Setelah anda cek i/c masing2, baru kita boleh mulakan..







Ok. Kejadian menerjah ini dilaporkan terjadi apabila krew Jalan Jalan Cari Pasal mengejar sebuah kereta Proton Iswara merah. Kami kejar punya kejar sampai la ke destinasi ni.. jauh tuu.. dari Kota Bharu ke Lata Tembaka, Terengganu.










Kami berjaya mengikuti rapat suspek.. dah akhirnya..

...
...





Laa.. BF aku rupanye!!

hehehe.. sorry guys.. saje bikin suspen-der. kasi menarik je story ni untuk korang bace.. padahal nak cite pasal kitorg g mandi air terjun je kat Lata Tembakah ni..
jangan marah hehh.. nanti jika anda marah,anda dan keluarga anda akan dijual dan segala kekayaan tuah hamba akan saya rampas kesemuanya.. huahahaha!!!


ok2.. teruskan cerita




:: Sebelum mandi isi perut dulu ::




:: Perut dah kenyang.. terus menuju ke destinasi wooo..woo.. (tetibe teringat lagu destinasi cinta by CT..)::




:: Hujan rintih2 pon kami redahh!! yeaahhh!! ::




:: Haa, ni yang I lemah sikit ni.. titi gantung..eeii.. gayat!! ::








:: Air terjun dia memang best la.. air bersih jernih dan dalam! ::






:: Yang colour gelap tu tempat dia dalam.. pss.. baju itam 2 org tu xpandai brenang. tu dok tmpat cetek je..cian2 ::





:: Ni Apik ::




:: Ni Eject ::





:: Ni taktau la sape.. huduh benor.. hehe ::




:: Baju itam girl tu Yaya ::




:: Dah lama tak mandi sungai or air terjun.. best sgt! ::





:: Ni dah macam refomasi renang berirama je ::




:: yang paut kat bf i tu yaya.. i yg suruh sbb dia xreti brenang.. see, i gf yg sporting ::


Air kat sini time ni perrghh.. sejuk gilerr... macam kat air ais je.. semua menggigil je naik2 tu.. bercakap pon kuar asap kat mulut.. feeling2 kat oversea pulak.. hehe.. disebabkan masing2 tersangatlah sejuk sampai mulut pon berbunyi "gggrrr" dan "pppeerrrr" cam iklan coke, kami pon gerak pulak ke kolam air panas.. dekat2 kawasan tu jugak.. drive dalam 20minit sampai la..





:: Kat sini panas pulak air dia.. mamat2 ni nampak je macho.. tak tahan! ::





:: Kitorang posing dulu b4 masuk.. hehe.. well, biasa la tu ::






:: Tengok wap panas yang dikeluarkan ::


Mandi kat sini memang mula2 tu panas, geli lak tu ngn lumut2 kat dalam tu.. tapi sebab memikirkan khasiat dia i masuk jugak.. lame2 best la pulak.. sedap je.. siap main selam2 lagi!




Dah puas panaskan badan kitorang pon beransur la ke destinasi masing2.. segar giler rasa badan.. lepas mandi air sejuk, pastu mandi air panas lak..




:: Disebabkan Incik Apex ada training petang tu di Mardi, dia terus pecut sebab takut lambat pulak sampai Mardi ::




OhWellWhatEverNeverMind : Masa kat Lata Tembakah tu ada konvoi kereta myvi putih.. banyak giler.. xtau la mane datang diorang ni semua.. semua parking sederet. cambest je!

9 comments:

DC said...

wow! best best!

Marya Hana . said...

air dye lawa gile doe....
amboi kaw.. best la pi mandi mande..
belaja belaja..
focus!!! haha

Nasuha Zahari said...

huhuhu...
tersentap ngan myvi putih tu..:)
hakhak..
comey ouh..
beshnye korg g mndi mnda nie..
nk gak..:P

Riena said...

cantik nya air...nk pergi tapi jauh laaa...

*Dak kecikkk* said...

whoaaaa,jelessss..
lama dah tak turun kat lata tembakah ni..

Elia,kamu asal mane ea?

fathiahRAIHANA said...

uhh . ana mati2 la ingat mamat mane la td . hahaa . besh , lame da ta g mnd sungai :)

AiMiE HaRmELiA said...

Dc: mmg best!!

Marya : sekali sekala mandi manda..huhu


Nasuha : nape sentap2 ni..hehe.. nak join? meh la trun kelantan

AiMiE HaRmELiA said...

Riena : g la mandi sungai terdekat..huhu

Dak Kecik : sy owg kl tp skrg ngah study kt kelantan

Ana : hehe..ni kes wakenabeb la ni..

Fid"s said...

nice...
berkelah sakan...

Blog Widget by LinkWithin