Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 23, 2010

Need i say more?

Amaran : Entry ini mungkin tidak sesuai dibaca oleh orang-orang yang tak menghargai nilai sentimental sesuatu perkara dan orang-orang yang allergic dengan jivang2 ni.. serious, anda tak perlu baca..


bukan ape, I rasa bertuah sangat sebab ditemukan dengan my Mr.Right... ur Incik Apex..

Bukan nak show off atau riak but just showing my appreciation.. Even though we have been together tak sampai setahun but he has been one of the best thing in my life.. within this few months pon dah cukup buat i beberapa kali terharu dan tersentuh.. Kalau nak diceritakan memang panjang berjela la what he had done to me.. all I can say is he can be the perfect candidate to be my future husband..


Petang tadi lepas kelas Incik Apex dah terpacak kat depan hostel I, lepas bawa I g minum area Machang ni dia buka boot kereta. nak bagi kotak air mineral yang i kirim katanya. rupa2nya diselitkan sekali this bouquet of roses.





Kali ni je dah masuk kali ketiga I dapat bunga dari dia. Bukan sebab dapat bunga je yang I suka sangat tapi sebab cara and muslihat Incik Apex korang nak bagi bunga ni yang buat I terharu sangat2..

Masa first time tu dia siap buat drama swasta.. kasi I chuak tak tentu fasal.. Datang amik I from my friends then terus pecut bawa I g tempat we first met.. Bila i tanya dia diam, buat muka serious then tetibe bagi bunga.. arrghh.. buat org kaget je!

Second time masa I demam, Incik Apex sanggup datang dari KB ke Machang yang amik masa sejam utk sampai. Masa tu dia layan I cam puteri and bawa g klinik.. Sebelum gi klinik tu dia bagi bunga lagi.. So sweet.. But the sweetest part bile setiap kali dia bagi bunga tu is not on any special occasions. for no other reason but love itself.

I suka sebab I ni jenis sukakan kejutan tapi orang selalu gagal buat i suprised. Sebab i selalu dapat figure out dulu. So selalu time bufday atau anniversary I dapat agak what kind of surprise i will get. so there is no element surprise dah.. tapi dengan Apex ni, he's the only one yang betul2 buat I surprise..

Love you so much sayang!

10 comments:

Marya Hana . said...

alahai. sweetnye incik apex kaw..:)
bagos la kaw da jmpe sape yg terbaek utk kaw..
at least..

AiMiE HaRmELiA said...

Tu la pasal.. aku bersyukur sgt..
ala kaw pon same gak..

mun-e said...

hehe suka je bace jiwang jiwang camni =p sbb saya salu buat hahaha

suwit la incik apex kamu. jaga die elok2 ;)

new_rulez said...

jelesnyer!!!!!!
ske la 2....

*Dak kecikkk* said...

selalu jgk dpt suprise cam g2 dr si dia...terharu kang yang,rasa mcm di hargai.:)

AiMiE HaRmELiA said...

Mun-e: sy tau anda suka..hehe

AiMiE HaRmELiA said...

New rule: sy tahu anda jeless

AiMiE HaRmELiA said...

Dak Kecik : sy baru tahu anda selalu dpt suprise bgitu..huhuhu...dah2..elia dah gile

anak melayu said...

thanks for the tips...hehe

Kitty Nini said...

awh~~
so sweet.
how lucky u are.
memang calon terbaek untuk dijadikan suami. *wink* ;)

Blog Widget by LinkWithin