Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 16, 2010

Tahun baru dan Belut




Masing-masing ada masalah sendiri
Masalah dunia masalah peribadi
Luahkan jangan simpan dalam hati
Boleh cerita di kedai kopi

Cerita kedai kopi
Cerita kedai kopi
Tiada hakim tiada saksi
Cerita sensasi di kedai kopi

hahaha... dah..dah..dah.. jangan nak mengarut Elia!

Ni bukannya cerita kedai kopi.. Ni nak cite cerita basi pasal sambutan new year 2010 haritu. haa.. kan dah kata basi.. dah berkulat n ade menatang pelik lendir2 merayap dah kat cite ni.. eeuuww... bweek.. tapi ada.. ada??

Ada aku kesah??!!

sapa nak layan... layan je

Sebenarnya takde la menarik sangat new year tahun ni. just lain dari yang lain cuz I tak sambut di luar Kuala Lumpur cam selalu. Instead, nun jauh di Kota Bharu.. bukan KL tapi KB.. bertambah kelainan bila disambut dengan org tersayang, Incik Apex and rakan2nye.. wahh.. skema pulakkss.. huhuhu




Lokasi? Ridel, Kota Bharu.. orang panggil Hartamas Square of Kb.. waahh, Gitu~!!





Ni la member rapat Incik Apex korang ni.. dari kiri cepat jalan!!
eh, silap2.. dari kiri Eject, Mat Lie, Apex and Apik.




::Me, Yaya n Naney ::


Kitorang tak buat ape sangat pon that night. lepak borak2 je. sementara tunggu midnight. Ada mercun ke kt kelantan?? haa, jawapannya... selepas ni..


Dah kenyang makan n kembung minum, kami pon beransur ke port ujung ridel ni. tempat org lepak2..

Tepat jam 12 mlm...




Waaa... fireworks!! tuuu..tuu.. canteknye!!


tetttt... maaf anda telah ditipu hidup2.. Sila tutup muka anda dengan alas tetikus anda itu..haha

mane ada firework time new year or merdeka kat Kelantan ni..hahah! pic tu acah je.. konon ada la.. kikiki.. tp bkn xde dentuman langsung. ada juga mercun baki hari raya puasa aritu yg org kt situ bakar.. kire2 10 minit after midnight..




Ni la port duduk2 amik angin n buang angin kitorang.. yg 2 pompuan tu Yaya n Naney..

Jom layan our snapshots..



















:: Well Planned Shots ::














:: Candid Moments ::




:: Not so candid moment ::

Lepas dah puas lepak2 tetibe Naney mengadu lapar dan teringin makan belut..

what? Belut???



ye adik2.. xsalah bace.. belut.. I seumur hidup xpernah makan menatang tu.. takut n xberani nak cube.. sedap ke?





Semua makan menu berasaskan belut kecuali I! ada paprik belut, sup belut, belut goreng kicap, macam2 lagi la..




Berselera diorang ni makan..

Lepas makan kitorang borak2 dan mula share each of us punya azam tahun baru.. macam2 azam ada.. ada yg nk kurus, nak majukan bisnes, nak kumpul duit utk BMW pon ada! haha.. kite tengoj je la nnti ye..


I rasa belum terlambat untuk korang pulak share apa azam tahun baru korang.. nak dengar gakk!!

6 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

yang,
awat dah berkurun punya
azam tahun baru,
baru nak on air neh?

mermed Z... said...

hye dear... keep writing ya... nti leh meet up.. sy salu gak kelik klate...tcare dear...

AiMiE HaRmELiA said...

Cik ian : tu la pasal.. lappy i majuk ngn i pastu i merajuk balik ngn dia.. masing2 mogok jadi berkurun la xupdate blognya

AiMiE HaRmELiA said...

mer med : kg kt klate ko? nnti kelik oyak deh.. leh jupo..hehe..ok x i kecek?

Marya Hana . said...

oi. aku nak hambat korang balik rumah..!!agagaga

AiMiE HaRmELiA said...

Marya : rileks la weh, aku fhm ko rindu bf ko..hahahaha!!

Blog Widget by LinkWithin