Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 16, 2010

Preview Keychains/Bag Charms yang bakal dijual bermula 20/2/2010

Ni khas buat budak2 UiTM Machang je tau..

Latest Restock!!


HURRY! hurry! HURRY!!
CEPAT! cepat! CEPAT!

RM10 sahaja!

Sesuai untuk dijadikan keychain pada beg sekolah, handbag, kunci kereta, atau semata2 sebagai perhiasan.
Kotak Coach khas disertakan. Juga sesuai untuk dijadikan hadiah harijadi mahupun anniversary!


LIMITED!



KC 0004
1 - SOLD




KC 0006x

1. SOLD





KC 0009
1 - Available
2 - Available





KC 0013
1 - Available
2 - Available
3 - Available






KC 0015
1 - Available






KC 0016
1 - Available
2 - Available




KC 0017
1 - SOLD





KC 0013
1 - SOLD
2 - SOLD


Bagi yang bukan student uitm machang boleh order kat blogshop kami
---> http://www.amyamyshop.blogspot.com

5 comments:

Aie said...

thanks drop by =)

Marya Hana . said...

oi kejam gile..
xkan utk uitm kaw je.
aku nak gak.

KC 0006x

AiMiE HaRmELiA said...

Aie: anytime

Marya : if ko nak aku leh suruh kakak aku hantarkan kt umah ko.tp comfirmkn cpt mlm ni..cuz esok aku dah nak bw keychain2 tu ke klate

ahmad said...

rasa nak ada jugak...tengok bajetlah pas ni..hehehe

nuradilarozali said...

salam perkenalan kak elia..
hehe.nice to know u although only through the blog..hpefully smday boleh jmpa btul2..haha..
btw..nak juga...i mean nk bli juga kak..:)

Blog Widget by LinkWithin