Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, February 15, 2010

Takde Valentine untuk saya tahun ni

14 February 2010..

I know most of you guys mesti spend it with your love ones kan??

tukar2 kad and presents.. candle light dinner.. or.. ape2 la yg sewaktu dgnnya...

hhmm.. well

not for me~!!

bukan sebab i dh clash ngn my beloved Incik Apex..

Choyyy!!! (tuk..tuk.. knock on wood) minta dijauhkan laa

just kali ni xdapat nak celebrate cuz I kan kat KL, while he's at KB..


Tapi..

Tahun ni i celeb benda lain..

Benda ape lak nak celebrate ni??

Ouuuuwhh... SCANDALOUS~!!

Shhh..

nak tauu??


Taddaa..




14hb Feb ni my cousin Amar Effendy Ahmad punya Wedding Day!!


Yeayy!! I love Weddings!!


ok.. Ni kiranya the First wedding among our cousins..

My "Yusri-KRU-looking" cousin ni anak Mak Long I.My mum's side. Cuba check out entry raya ni ada pasal dia - click SINI. anak ketiga dari 4 adik beradik. Dia dah langkah 2 BENDUL di depannya.. terer tu..hehe.. this year he's 24. so as his wife.. alaa.. sekarang ni dah memang trend org kawin awal. btol x? lagipun diorang ni dah kenal lame.. Valentine ni, diorang dah officially together for 5 years 5 months and 5 days!! wow!! nice numbers kan??

I xsempat nak upload pic time wedding diorang semalam so I jamu korang ngan pic diorg time tunang n nikah k? So bagi siapa yang suka layan tengok pic2 kawin cam I ni jom layannn!!!






Time Tunang.. siap amik pic kt studio pas majlis tu ye uollz!! ::





::Black n White::





:: Ni their pre-wed photoshot.. melets..cam artis lak ada pre wed bagaii! ::




:: Tumbuk2 manja.. if u curang, no mercy..dusyuk2!!haha ::





:: Ni lak time Nikah yang i xdpt g sebab sibuk pindah rumah baru ::







:: Photo shot wedding ngah kawan2?? Best jugak kan?? leh bt nnti ::




:: ni time sanding belah pengantin pompuan..kak Qis ::





:: Photoshot outdoor lak.. me loike! ::





:: Kantoi baju abg fendi besaq..hehe ::




:: Ni je pic yang sempat dicilok dari fc kak Qis.. time sanding smlm ::


Hope korang enjoy la pic2 ni.. and last but not least, I nak amik kesempatan ni nak wish Selamat Pengantin Baru to the newly weds.. Semoga berkekalan la ye!!

6 comments:

qisz said...

fuyooo!!!
i like...nyum2!!~~
byknye pic kene 'kidnap'...heee...
tp xpe...biar glamour sket...ho3...
thnx elia...so2 much2!!

~fendy&qiss~

Marya Hana . said...

kaw bile lagi..??

AiMiE HaRmELiA said...

Qisz : hehe.. no prob.. asyk kite je gramour kann..huhu

Marya : aku? masih dlm perancangan.. insyallah 2012..doa2kan la ek

Marya Hana . said...

2012..? weyh.. jangan tgglkan aku..ngahahhaha,
aku lambat...........kui3.jangan x ajak. mmg aku baka umah kaw t..

AiMiE HaRmELiA said...

Marya: aku mesti ajak ko punye..n bdk2 tmn kramat..siap ajak join fotoshot lg cm cousin aku tu.. baru gempak!!

isma_izzaty said...

eyh, i kenal affendy ni. my senior stay kat Taman Sri Andalas, Klang. sbb saya pun budak andalas jugak. Hee... u know what, tadi after habis final game, i terus click nama khairul fahmi. then, i view some of his picture. pastu, terdetik hati nk tgk blog ni. dari td sampai skrg i still baca ur blog =) best. even i don't know u, but i feel u seorang gf yg best. untung fahmi taww.. (bkn bodek yea.. hehe) i selalu ckp kat incek boifee yg i suka kat fahmi. then, dye mst jeles.haha.. biasalah, bila dah femes mcm ni, baru lah org mula perasan dan org suka. to fahmi mmg talented and skill dia sgt menyerlah. i pray the best to both of u.

Blog Widget by LinkWithin