Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, September 26, 2009

Cabaran mencari kedai Mamak yang buka di hari raya pertama!

Apa agaknya perkara pertama korang nak buat lepas puasa sebulan??

Kumpul duit raya?

Makan ketupat puas-puas?

Clubbing?


Tetttt...


Bagi kami, among the cousins semua sepakat teringin nak g
tempat yang kami rinnnduu sangat2 nak lepak petang2.

apa dia tu??


"MengeTEH"

Maksudnya - pekena teh tarik MAMAK'S



:: Muka sekoq2 bkn main monyok ketagih teh tarik ::


So kami minta izin our parents. Agak huru-hara nak arrange transport sebab kami ramai nak g mengeteh ni. last2 naik kete Mamu Zubir. Besar sikit. Masa yang diberikan kepada kami - 30minit. Mari menuju ke kereta.. Zass~!!



::Excitednya dia tu..tehehe~!!::





::Nigeal & Aizat ::




Susah rupanya nak cari Kedai Mamak yang buka hari raya pertama ni.

Mula2 lalu kat Ali Bistro - TUTUP

then g Shahjahan -TUTUP

Then pecut g NZ - Pun TUTUP

Then ternampak Island Red Cafe Wangsa Maju - TUTUP gak!


Last hope kami g area Setapak. Dekat Sri Rampai.

Al-Maju - cinabeng toi..TUUTOPP!!

Then tetibe ternampak kedai ni




Kami pun bersorak gembira.. YEYY!!!




:: Abg Fendi & O'Neil ::





:: Tiga bujang trang-tang2::




Sedapnya hari dapat mengeteh di hari raya ni.. Korang dapat ke??(angkat kening)


Hahaha.. memang best la petang tu masa lepak kat mamaks tu. Kami asyik usik abg Fendi. Our cousin yang bakal kawin tak lama lagi. Abes la dah xleh lepak2 camni lagi lepas ni. Puas dia kena usik ngn kitorang. Ye la. Antara cousins, dia sorang je pecah rekod kawin dulu. siap langkah bendul kakak dia lagi. kehkehkeh..




:: O'Neil payung kami. yeayy~!!::


Sampai je rumah, rombongan beraya nak gerak dah. kali ni ke umah our aunties yang sekarang ni dah jadi recording artist di bawah Gitu-Gitu Apek Production.. D'ADZA




:: Yang dukung baby tu Aunty Tuty ::


:: Yang glamorous in black tu aunty Rina ::












:: This kid is soo adorable! ::


:: Haa.. apa la yg si O'Neil tu gebang lagi tu ::




:: Sian si kecik ni nangis nak ikot I balik ::

2 comments:

paraxixth said...

eh..lupa gua nak cakap.gua terklick kat iklan nuffnang lu la

anna said...

walaupun entry dah lama....nak komen jugak....yess dah tau dah mapley mana nak lepak petang raya...

Blog Widget by LinkWithin