Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, September 19, 2009

Dua hari saja lagi

Xbuat apa sangat today. Balik dari Holiday Villa terus g umah bunda a.k.a Haniedear kat Keramat. Kira feeling2 balik kampung la jgk. cuma jaraknya dari Setiawangsa ke Keramat je la. huhu..


Sampai Keramat i g hantar Kelly g mandi-manda kat car wash. dah lama gila xdibasuh. kete dah macam tong sampah bergerak dah. Lps ltk kete I balik umah keramat jalan kaki. alah. dekat je. Badan sangat la penat sebab semalam tolong kemas kiosk Pinky. So td petang tdo jap.




Bangun2 tersedar ujan. mak aiihh. pnat je basuh. kena ujan lak. xpe la. janji basuh. dalam kul 6
siap2 ajak Amer g Bazaar kt AU2. teringin nak roti john.


Balik tu tolong2 apa yang patut untuk berbuka.



:: sape la yang masak macam bertukang tu? ::



:: Huhu.. rindu pegang senduk la babe! ::




Malam sikit Randy call sebab awl ptg tu I g saloon dia tp ramai. so I balik then suh dia call ble dah xde org. I nak potong rambut.





:: Jeng3.. ni la rambut baru I yang jauh lebih pendek ::

7 comments:

mieza yezza said...

Amboi3x kok yah....
msk ke atau saje2 wt sebok???hehee....
nmpk cam sdp jer....
hulur2 la...huhu...=)

ieyfa gikwang said...

mcm best je kak lia....
nk jgax...

ieyfa gikwang said...

mcm best je kak lia....
nk jgax...

ieyfa gikwang said...

mcm best je kak lia....
nk jgax...

ieyfa gikwang said...

mcm best je kak lia....
nk jgax...

Rakan Kesihatan Anda said...

kenape x tutup aurat??? brapa ratus org tgk ni...sekadar teguran je :) anda sangat2 cantik bertudung...

Rakan Kesihatan Anda said...

maaf kerana menyibok :) add me di fb : https://www.facebook.com/KamikazeCrewz

Blog Widget by LinkWithin