Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, September 2, 2009

Nak Rokok Bai?

Antara benda yang aku selalu tak faham sampai sekarang adalah kenapa orang suka sangat merokok??





Apa yang sedap sangat pasal rokok pon aku tak tahu. tak pernah try dan tak terhengin pon nak try. bukan nak cakap besar tapi sepanjang 20 tahun I hidup ni ngan bangganya nak bagitau I 100% bebas dari rokok and even shisha. Tak tau la. just tak suka tema memasukkan asap ke dalam badan. Kalau kat puduraya tu pandai lak korang tutup mulot bile terkena asap bas tu. Bila tang rokok tu asapberkepuk2 masuk paru2 xkisah lak?

Papepun layan la iklan terbaru kerajaan tentang kesedaran merokok ni. Walaupon agak scary tapi tu la kenyataannya. I suka sangat iklan ni cuz mesej dia mendalam dan kalau orang xfaham2 lagi I xtahu la.




Dari isap rokok baik isap popiah gulung ni.. sodap! hehehe..

kedengaran suara latar di belakang ..

"Sengal la kak ya ni!!hahahah!"

5 comments:

aZiZuL HaFiZ said...

haha..btol3.. stuju!!!
pe kate bg taw cmne nk stop mrokok 2..
bg tips ckit..mne taw brgne ke ntuk mereka2 2..
huhuu..

p/s: haha..rokok popiah gulung? cm best jew..kui3..^^

acap said...

dont break my heart..

gilerr.sadis doww iklan neh..
huhuh..

mun-e said...

hmmmmmmmmmmm (mengeluh panjang sbb mmg susah nk kasi kesedaran kat si perokok ni.. huhuhuh)

AiMiE HaRmELiA said...

Tu la.. sape yang nak tips tu?
ha..cuba try isap popiah gulong..hehe

AminLirikLagu said...

Setujuk...
Pe faedah isap rokok pun gua X tahu....membaziaq ja...:)

Blog Widget by LinkWithin