Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, September 16, 2009

Nak tahu juga ke?




Ni my first attempt kenalkan my Mr.Nice guy a.k.a Bf terchenta. (malu gile)

Xpnah I buat sebelum ni introduce BF kat blog ni. Dulu, bagi I its too personal untuk share with strangers about my personal n private life. But fikir2 balik my follower tak la begitu "stranger".

Plus, blog ni ruang peribadi kita untuk mengarang kisah suka duka hidup ni. Tak salah kita kongsi kegembiraan mahupun kesedihan macam yang I dapat rasakan dengan blogger lain. Macam ada surtain "connections" ngan mereka.

So xsalah dan menjadi hal mutlak I untuk tulis apa saja kat menatang blog ni. Tak gitu??




So uollz...

Meet Incik Apex~!

hurm.. banyak nak cerita pasal dia dan our relationship ni.

sebab banyak benda yang kelakar and menarik nak share.

tapi nanti2 la i akan post entry bertajuk

"How I met your Incik Apex"




Nantikan kemunculannya..huhuhu.. poyo jerk!


So i nak tau korang nak tau ke xnak cmne ceritanya??

Kalau nak, sila vote kat polls yang ada kat belah kanan blog i ni..

Mari2 mengundi~!!!

5 comments:

lily lyana said...

uhui~
seperti pernah kulihat laki ini..
tp notsure la ktne..
mugkin kah digerai makan ktike sdg mnikmati colek aye?
sape dy ni kakya?
(konpius betar)

Marya Hana said...

haha. akhirnye..
kaw ade bf ek.
siot je x gtawu aku.
secret la konon.
haktuih la.
copek la. bile nak gtawu camne
"pertemuan" tu.
kah3.

mizchachachan said...

wowww! haha. congrats kak ya

taz said...

I buat entry pasal korang. Suka sangat baca pasal u dengan Apex. Hihii. Do drop by my blog kalau ada masa :) And oh. I pinjam satu gambar korang. Credit to your blog. Heee ;)

http://tazpunye.blogspot.com/2010/12/bahagia-bersama.html

~TheLakiBini~ said...

suka baca entry couple-mouple korang ni... tapi jgn tunggu lama sgt ye.. cepat2 la.... hehehhe

Blog Widget by LinkWithin