Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 7, 2009

Petaling Jaya, Time Square, Holiday Villa Subang, Desa Petaling and RTC Kajang in ONE day

I balik Kl kali ni my schedule was tights as a girdle.
Tapi last saturday paling ketat la. Keluar dari pagi sampai lewat mlm.
Start dari g Petaling Jaya for the 3R Freshy audition sampai la sahur kat Desa Petaling.

Sabtu tu abes audition yana a.k.a Pinky, my BFF ajak lepak Time Square.
She came and fetch me kat umah.
Masa tu Hafiz, her cousin pon ada ikot skali.
Cicik pon ikot skali sbb ptg tu drg nak g jg kiosk.




:: Me n My Gf. blkg tu Hafiz ::

Sampai sana kami jumpa adik angkat Pinky, Afiq. Kenal kan Afiq ngn Hafiz, then they just clicked. masa ngah jalan2 Afiq n Hafiz minta izin nak g Pavi. Haa.. bagus. so kitorang izinkan, g la dik oi. lame2 pon xpe. Naik sket saham akak2 kau ni hah. kekekekehh..

Later on Baby a.k.a BayiAsk pon datang. she's my sis's bestfriend. So us 2 pairs of BFF ni g la shopping satu TS tu. Seronok sangat dapat spend time ngn Pinky. for old time sake. Sian kat Pinky dah xde kawan kat KL sampai dia balik Mersing buka bisnes sendri. Im so proud of u girl. manage to set up a bussines in an early age.



:: Macam Jakun lak nak bergambar kt shopping complex ni::




:: I bought this Ed Hardy's shirt for a fair price.. Pinky loves it ::






:: Abes shopping kami berangkat ke Subang ::






:: Besides Afiq n Hafiz, Cicik n Baby pun g skali.ramai2 menyempit kat seat belakang::



:: Haa.. dah sampai pon Holiday Villa Subang ::

Selama sebulan ni Pinky buka kiosk jual baju raya dan accesories. Gelang2 i pon i letak kat sana.
Kiosknya akan beroperasi sepanjang Ramadhan sampai 16hb ni dari 5ptg sampai 10mlm kalau tak silap.



:: Berbuka beramai2 kat lantai kiosk je::




:: Pose ngan pipi yang kembong ::




:: Cicik ngan Hafiz ::



:: Love this! ::



:: from left - Afiq,Hafiz,Pinky,Elia ::



:: Bestfriends forever n ever ::

Lepas tutup kedai, kitorang hantar budak2 bujang 2 ekor tu kat sunway piramid sbb drg nak kua ngan Nizam. So tinggal la kami berempat.




:: otw back to Petaling Jaya for our Girls Nite Out::



:: Balik salin baju utk g smbut bday cousin kat Kajang::






:: Sian Pinky dah penat tp tetap nak kua ::



Kami gerak ke kajang berlima. campur bunda yang datang ke Desa Petaling dan kami gerak sekali. ye la. xkan nak gerak sepuluh kali lak. ye x?? Ni first time I g kedai that is owned by my uncle n auntie. Its located at Kajang and called The Roof Top. Gempak gak tempat dia. Ada poco2 and karaoke. siap ada its own club members lagi. wahh.. meletss







:: Tengah2 tu my cousin, Adek. dia ada twins tau. ::




:: Haa.. tengah2 tu her twin sis, Kakak ::




:: Darah seni mengalir in us. Ni semua ahli RTC(roof top club)::



:: Kiri skali my aunt n sebelahnya her son, Nigel ::




:: I pon xnak lepaskan peluang menari "Cha-cha". Best sgt ::





:: Belakang tu my uncle n aunty. Nigel ni sebaya my bro tp menari gempak nak mam~!::

Lastly kitorang balik bersahur kat ABC, Desa Petaling. Time tu ujan lebat. kelakar bila the mamaks siap datang jemput kitorang kat depan keta siap payung segala bagaii..

mentang2 la semua ladies.. gataiii noo~!!

2 comments:

Marya Hana said...

terkengkang2 kaw menari cha cha.
muahahhaha..;DD

paraxixth said...

giler.dari berbuka kemabali ke singgah sahur.

Blog Widget by LinkWithin