Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, September 2, 2009

Yang mana satu idaman kalbu?

Mari pilih calon homecoming queen anda.

Mari mengundi.. undian anda menentukan segalanya..



Calon 1 : Elie



- Aktif persatuan memasak, menjahit dan gemar menghadiri jamuan tupperware.
- Memegang jawatan tertinggi kolej.
- President PRS sekolah.
- Kalau boleh semua jawatan dia nak sapu bersih
- Hobi - membaca, memasak(mesti la kalau dah masuk kelab memasak tu), lepak di library dengan kuncu2nya sambil memandang sinis kepada group hotties yang lain.



Calon 2 : Leeya



- Dapat diskaun sempena jadi ahli kat kedai kaca mata London Optical.
- Suka mencuba stail2 yang baru tanpa menghiraukan pendapat orang lain.
- Minat kepada kesenian.
- Disayangi guru mahupun lecturer.
- Rapat dengan kawan2 yang berseni.
- Hobi - Suka g Wakaf Che Yeh beli sunglass baru




Calon 3 : Ammie



- Sukakan penampilan yang simple and sweet.
- Aktif dalam kelab drama.
- Ramah dan suka berkawan.
- Pencapaian biasa2 je kat kolej. pointer cukup makan.
- Markah pon tak tinggi sangat dalam Sorority Life kat Facebook.
- Hobi - Online, lepak ngan kawan2, tidur




Calon 4 : Mieya



- Selalu date sama ada dengan atlit atau president persatuan. mane2 yang tengah hot on market.
- Sentiasa bajet lawa and hot walaupun cebisan cili nasi goreng sarapan still melekat kat gigi.
- Sentiasa dicemburui oleh gadis2 lain.
- selalu up-to-date ngan trend2 atau fesyen rambut terbaru supaya kekal fresh.
- Hobi - Shopping, dating, dancing, gossipping... dan semua yang ada -ing


So siapa yang korang rasa layak untuk dinobatkan sebagai the

Home Coming Queen..

Pemenang akan dinobat disamping our Homecoming King... *rahsia*

8 comments:

hannah jamma said...

omg!
i pun ada my gambar gambar yearbook ni!
kelakar sangat!
i love it!

Syima Syaz said...

CALON 1: ELIE... sebab rambut afro tuh mcm menusuk la

anisizatyA.J said...

saya sokong ammie! hehehe

Intan Noorazlina said...

i vote for mieya...

acap said...

i pon plih calon 4,cik Mieya..
hahah

Precious said...

Mieya ... yeay!!

fey said...

saya choose kak yah hahha cos dier yg baik hati..suker berhuha dgan rakan masuk air..sentiasa always be the hot stuff..and yeah sentiasa mengecaj laptop nyer dgan gigi besinya hahahah btw semua muke same jer mcm kak yah.kak yah gile kuasa nak menang hahaha

AiMiE HaRmELiA said...

Hahahaha... fey, terharu kak ya..
as for the rest... thanks 4 voting..
nnti i bgtau resultnya

Blog Widget by LinkWithin