Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 28, 2009

Cyber Cafe Terbuka.




Agak malas juga la balik Uitm kali ni. Yela.. dah cuti raya baekkk punya cuti, ni nak sambung kelas balik.. memang liat la. Start2 kelas ada test lak tu. haiiyoohh

Tapi keadaan bertambah lega lepas waktu kelas..
Mieza ajak g CC kat luar kampus, nak check PTPTN dia.

So off we go to the Cyber Cafe..

Masuk2 nampak orang tengah makan2..

"aik? ada open house ke apa ni? CC ni buka ke x?"

" Bukak dik. masuk2. saja akak buat makan2 sikit. raya kan. jemput lah!"




Tiba-tiba terngiang-ngiang pesan orang tua-tua :

"Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari "

Demi tidak mengabaikan pesanan itu(ecehh),
kami pun menjemputkan diri makan.. haha!





::Belum sempat apa YanaMic dah bedal dulu..hihi::



:: Air oren sunquick satu bekas ::






:: Sedap juga bihun dia. lagi-lagi free, lagi sedap ::




:: Baju merah tu owner dia ::




:: Sambil ber"open house", sambil online. Boleh??::
Blog Widget by LinkWithin