Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, October 1, 2009

"Selipar Pasar Malam" pun laku jugak yer!!

Sesaat ku terkesima!!.. macam dalam lirik lagu Kak Siti kita tu bila Flip Flop aku yang ada Makhluk Allah yang "BAIK" sangat kelaskan sebagai "selipar stok pasar malam" tu mendapat sambutan hangat kat sini..

Adoiyaii sedapnya orang tu cakap selipar pasar malam.. dia tak tahu aku punya la penat travel jauh semata2 nak g butik tempat aku selalu beli flip flop tu.. Ngan duit minyak, tol, parking, modal aku sendiri dan tulang 4 kerat ni dok usung satu beg besar penuh ngan stok selipar naik flight.suka suki dia je mengata. sabar je la..

My stock of flip flop ni limited edition tauukk!!

High Quality with Nice Design.

Bayangkan satu malam aku dapat jual 4 pasang sekaligus!


:: Flip flop ni semua dah dimiliki oleh pemilik yg sgt berpuas hati ::



Tak sempat nak iklankan kat papan kenyataan lagi pun. Sekali berkumpul memang xmenang tangan la.. Bukan lah aku nak riak atau menunjuk. cuma nak kongsikan kegembiraan aku ngan korang semua..

Malam tu aku xcadang pun nak promote..

Mula2 Wan tanya pasal aku ada cakap lepas cuti raya aku akan bawa stock baru. so aku pun bawa keluar la satu beg penuh ngan flip flopku.



:: Stock panas lagi ni ::




:: Sesi berjual-beli.. meriah sangat mlm tu ::



:: SOLD ::



:: SOLD ::



:: SOLD ::



::SOLD::



:: SOLD ::



:: SOLD ::



:: AVAILABLE - Size 5 ::




:: SOLD -Size 5 ::


CEPAT... Dapatkan segera sebelum terlambat girls..!!

P/S : Thanks uollz yang dah beli flip flop ngan saya.. Sayang korang sume~!!

9 comments:

Putri Norfadillah. said...

sedih... ): yg berkenan xde saiz 5.. )':

cik ian@aH Lian~ said...

nasib hp tuh
tak jual sama rega ngan
that flip flop...
klo tak laku lagik!

Adjla Hafizin said...

wah byknye sliper.
kiyut dowh.
patut r laku.

AiMiE HaRmELiA said...

Putri - alalaa.. siannya. u bgtau i yg mana u berkenan, i try cari saiz u..

cik ian - haha! hp tu bkn i pnye pon. i jeles ngn sliper mini tu.. cute gile!

Adjla - owh.. maceh2.. alhamdulillah

Syima Syaz said...

alah nak yg kaler putih pink tuh...
(baru je kena warning dgn mak jgn beli sliper lagik)

Ezzan Yusop said...

bape hinggit flip flop ni elia...

kim said...

kak yaa bkpo msa i pgi dgn hanim sgala tuh,tade yg pink2 tuuu???

AiMiE HaRmELiA said...

Ezzan - rm 35 je kak. kat Time square jual sampai RM40 tau..


Kim - Laa.. kim longat ritu.. male sblm kim dtg tu derang dah pkt bli s'laluh.. kan my collection very the "pisang panas".. lambat abih doh.. sabar dehh..huhu

ryna. said...

kak ya, flip flop tggi yg 2 inch tu tade lg ke?

Blog Widget by LinkWithin