Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, October 29, 2009

4 Beruang kecil dan Seorang Lady Driver





I ni jenis bila ada event atau memory yang best atau bermakna i suka beli atau amik something that might make me remember that particular moment. Sebagai contoh masa keluar haritu tersangat la best sampai I terpanggil untuk beli this cute bear button.

4 biji = Rm 10.

so alang2 tu i bought for them.




Harap bile diorang pakai benda tu, they will remember
our sweet+crazy memory together..






Pakai terus tuu..




"S" for Siti Liyana





"Z" for firdauZ




"H" for Harmelia





"Q" for ..???

Kesian Bella. terpaksa amik the bear with the
Q letter sbb dah xde lain dah..






Our driver, Anmirai yang telah menjumpai keretanya
menculik kami keluar dr KB Mall..






Suka pakcik tu.. yana bagi flying kiss









I tersepit di tengah2. adeh!




Bergambar sambil tunggu incik apex datang amik
kami untuk bawa fie g Maybank.
penatnya bf anmirai tu cari kereta. sampai tertidur ye..




Dah sampai Maybank KB kami kena tunggu lama untuk proses ATM kad si Fie ni. teruk gila service kat sini. Kami bazirkan masa dlm 2jam menunggu. ponat taukk!?


Then sadly dalam kul 4 tu Incik Apex dah kena g training. dapat jumpa jap je. But he promised to come and pick me as soon as he finished the training session. So he left us back tu KB Mall(again?) and drove off to Mardi. Nasib aku gf yg memahami.kehkeh..







Sampai2 serbu Rasamas dulu. Lapar!




Dah makan kenyang2 apa lagi???










Ololo... siannya adik2 aku ni.. penat and mengantuk ye..??

4 comments:

lily lyana said...

kakya!!
tataw nk komen pe...
nt sok kite komen btol2 k..
mlm ni mud kureng la..
huhu

lily lyana said...

da komen td tapi ilang la kakya..
da tataw nk tulis ape..
huhu.
mud xepi ni..

cik ian@aH Lian~ said...

hehehe seronok kalan.
patah balik situ lagi..
hehehe...puas kan
spent masa dgn org2 tersayang~

kim said...

hahhaa.korang comelll sgt!! xD

Blog Widget by LinkWithin