Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, October 8, 2009

7 Petanda Kamu Obses Terhadap Diri Sendiri



1. "OMG, cantiknya wajah wanita ini sambil terbeliak & ternganga. Kulitnya halus, hidongnya mancung, matanya sepet. Ah, mungkin bontot dia berkulat. Mustahilah ada wanita terlalu cantik sebegini.", dia ber-monolog.



2. Suka klik pada "Siapa view profile saya" di Friendster.



3. Di blog dia banyak gajet-gajet untuk mengenal pasti brapa kali & dari mana manusia yang pegi blog dia seperti 'Kiraan Bendera', 'Trafik Siaran Langsung' & semua gajet obses terhadap diri sendiri di dunia.



4. Tidak akan melepaskan peluang melihat cermin satah dan segala permukaan yang berupaya memantulkan cahaya (bayang-bayang pun cukup la) di dalam dunia di mana sahaja dia berjalan, merangkak, mengesot, menunggang kuda mahupun mengendalikan hoverkraf.



5. Suka mengedit gambar diri sendiri tidak kira wajah dia macam pondan belum siap. Ada juga yang tidak mahu nampak terlalu ketara obses terhadap diri sendiri, edit apa-apa bahagian anggota badan / apa-apa bahagian pakaian pun cukup la.



6. Suka view profile diri sendiri sambil memastikan imej dia tidak jatuh saham & mengira berapa peratus dia sangat sejuk berbanding orang lain.



7. Dia akan menulis blog pasal '7 Petanda Kamu Obses Terhadap Diri Sendiri' dan mengira berapa biji komen dia dapat. Lalala.



Aku biarkan kamu fikir apa yang kamu mahu fikir.


retrived from http://dygatiqah.blogspot.com/ =))

8 comments:

awall udinn'ALFIE'starr said...

dooh...reminder for urself ke...haha

Putri Norfadillah. said...

u da cantik xyah nak obses2 da.. (:

eikasyaza said...

haha..lawak2.. ni baru sebiji komen..xobses lagi nih

mun-e said...

glup.

pisey itu aku said...

hahah.
ngokngek.
=)

AiMiE HaRmELiA said...

haha.. meme pown ngokngek

Fid"s said...

ok obsesi masing masing beb..
macam-macam cara..

IsabellaIdura said...

Tol ke ni? Mcm memain je. Kikiki. Nape saya nk follow blog mi dah x boleh?
Takpe jemput dtg. http://isabellaidura.blogspot.com.

Blog Widget by LinkWithin