Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, October 28, 2009

Meninggalkan, tertinggal dan ditinggalkan





Ahad lepas kami buat last minutes plan g jalan-jalan kat KB.
Kisahnya bermula apabila Incik Apex mengajak cik jejariruncing dating.hehe sukanye!
Ye la.. paling kerap pon jumpa seminggu sekali je. mostly Sunday sebab Selasa dan Sabtu dia ada game. Training plak hari2.. Ahad je dia free.


Tapi as usual macam xsyok la kua berdua je. Cam I suka ramai2 baru la meriah sket.


So I ajak la yanaMic yang seterusnya mengajak Anmirai sbg peneman dia konon nak kasi chance kt I dating. haha. pastu dia ajak Bella Bellon yg akhirnya setuju. Last but not least our joker BabyFie lak nak ikot sebab nak buat kad Visa.(cis fie gedik sebut visa padahal atm debit card. nak "glamour skit" katanya. ikot awk la fie.huhu)



Masa ni sebelum fie menukar seluar kepada seluar pendek dalam kereta ni..
ciss.. nyesal tak amik gambar. ntah waktu bila dia salin pon aku xtau. pandai ekk




Masa ni Bella Bellon sebok menyucuk I and YanaMic. Mentang-mentang la dia melatah dalam hati je. huhu. ada ke?






Sampai2 Incik Apex terus bawa kami makan kat restoran ni. restoran-cina-tapi-tukang-masak-melayu katenya. mula-mula ragu2 gak. biar betol mamat ni? bila nampak ramai melayu makan baru la lega skit. ye la, mana tahu xpasal2 termakan babi masak kicap ke? huhu. kan yana?




Sian dia ololoh meh la amik gambar dia skali. sukanya bila dia ceria(iklan susu jap). haa.. sebelum korang komen, YE memang elia dah bertambah tembam. thanks tu nasi kawah dining~!! tak kesah la janji kita enjoy~!!




Masa ni muka jadi cam hampeh sebab Fie snap lambat. Plus masa ni Incik Apex tinggalkan I!!
ececeh, saja nak dramaic skit. Masa ni kebetulan dia ada lunch ngan team dia sempena Red Warrior masuk semi final. So dia terpaksa g tinggalkan kami kat situ. ala.. KB Mall seberang jalan je. Best gak main lintas jalan jerit2. hahah!


Masuk ke KB Mall, bermulalah pengembaraan KAMI THE JAKUN!



Penat YanaMic jungkit, Fie tetap tinggi menggalah








Aku rasa belum ada yang lebih jakun dari kami ni.




Ni dah mcm pelancong bergambar lak

Banyak lagi pic ni..

1 comment:

hunafa maimee said...

siannye akak kne tinggal...
nseb bek ad kawan2 akak,,,akak kne balik sorg la gamaknye...

Blog Widget by LinkWithin