Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, October 31, 2009

Kantoi kena skodeng



Gambar Hiasan - pic jejariruncingku bengkak sebab siapkan 5set past years Mgt dalam 1 hari.. buat kerja last minit lagi!







Dah lepas mereka bertiga tidor dan recharged battery,

kanak-kanak riang kembali beraksi!

Jalan-jalan, buat bising.. rasanya KB Mall tu mesti dh kenal kitorang.hehe
Dah kul 8 Incik apex call kata dia dah otw nak pick us up..So sambil tunggu Incik apex datang, apa lagi?? camwhoring laa.







Saja nak tunjuk handbeg baru beli..kahkah..





Sweet kan??


Tak lama lepas tu Incik Apex datang dengan lori putih dia..haha
BabyFie dah merengek nak gi Parkson yang baru buka kat KB ni..
So kami pon ke sana la...




Memang macam kanak2 ribena..




ye..ye.. picture ni diambil oleh orang yang tinggi(sgt tinggi)








Macam serupa tapi xsama kn?? huhu







Comel je budak2 ni.. sesuai je mereka amik gambar dengan ikon masing2!






Tak sangka awal pagi tadi saya ngan budak2 ni
tranform jadi papparazi.. last2 saya lak diterjahnya..




xsedar langsung drg amik ni.






Saya sudah serupa itu ibu mengandung dengan blaus ni..tapi comel gak..hehe




Betapa pendeknya saya sampai nampak separuh kepala je!

4 comments:

saypOOL rafhtello said...

KB mall??huhu..
enjoy d life.. =p

AreDip said...

yosh elia... kenapa ya ngan baju ijau berbunga2 bertudung putih yg kiut miut yg.......... errr.... anyway... nampak cam pregnant... both of u... :-? :-" makin muncit ker ya? ahak :p

AiMiE HaRmELiA said...

ha'ah.. dah muncit skit.. lagi pon bj tu longgar sgt lorr..hehe

papepon janji ceq bhgia..huhu

Aiydalela said...

kelakar yang nampak kepala separuh tu je. bukan pendek tp ren .. heheh

Blog Widget by LinkWithin