Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, October 12, 2009

Entri selipar ini lagi

Mari2... BERITA GEMBIRA bagi penggemar flip flop Elia's Collections~!!!


Huhuhu. Sedap nama tu.. hehe. Seperti yang korang tau, aku ada buat bisnes kecil2an menjual flip flop yg comey lote bak kata org Kelantan. tapi hanya dijual khas untuk penuntut Uitm Machang ni sahaja. Sebelum ni aku jual dari mulut ke mulut je. tak sangka sambutan memberangsangkan. Tak sampai 2 minggu dah SOLD OUT. Licin!

Alhamdulillah... Syukur



Sekarang ni pon aku masih dihujani permintaan ke atas menatang tu. asal jumpa budak2 je..

" Kak ya, selipar tu ada lg x?"

sampaikan nama aku ni pon dan tambah satu "panggilan"..

Dari Kak ya, jadi

"Kak Yah Slipa".. (sila sebut dlm dialek klate)


Tak lupa juga ada blogger yang tanya aku pasal selipar tu. Masa tu sad to say i xjual online.

But after this maybe aku akan jual online!! Disamping aku akan tambahkan stock slipar tu lebih banyak dari biasa. Dulu saja nak test market. Now aku tau the market is there, i wont miss that chance.

Plus, aku dah jumpe supplier flip flop tu. Senang sket nak dapat saiz and leh amik banyak sikit. Now kami dlm proses rundingan harga.

So hopefully, Elia's Collections will go global. Insyallah.

Sekarang aku tengah kumpul capital nak startkan benda ni. ikotkan nak buat sekarang tp aku kena dahulukan pelajaran.


My finals is just around the corner. I dont want any distraction at the moment. So, sesiapa yang ternanti2kan selipar tu, TUNGGU K??

4 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

hehehe...
dah jadi tokey selipar.
nak free satuh ler!

Syima Syaz said...

tahniah...tak lama lagi jadi businesswoman berjaya ni

ikinikiki said...

amboi...kte sbnrnye nk g blk kmu tgk flip flop tu tpi mlu..poyo..wakakakaka

AiMiE HaRmELiA said...

cik ian - huhu.. if i jd tokeyh sliper 1 hari nnti u dtg raya i xbg duit raya. i bg slipa.. ok x??huhuhu

Syima - tq kak.. doa2kan la ye.. *idung kembang kempis*

Ikinikiki - laaa.. datang je la. kite xmkn org. kite mkn nasi (ngan rakus sekali..huhu)

Blog Widget by LinkWithin