Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, October 15, 2009

Elia telah berjaya di"DOLLY"kan..!!!




Sangat excited dengan my own Dolly!!

Seronok sangat2 sebab dapat customize ikot my style..

Cute sangat2.. Siap ada my Kelly lagi kat background..

Camera tu pulak is symbolic of myself being jakun

amik gambar setiap masa and setiap perkara..

Korang pun boleh buat gak la..

Mine just cost be about RM15 je tau..

walaupon agak horror la I berulang-alik g Atm kat uitm ni utk activate my Maybank2u acc.

but its worth every bits of my strength.


Walaupon Dolly ni jauh lagi cute dari Elia yang sebenar.. cheq xkesah la..

Kalau korang berminat nak buat dolly korang sendiri jom la g kat website dia

http://emilayusof.com/dolly-header/

4 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

hehehe
siap leh wat dolly, kan?
nak tanye la something bout
maybank2u neh...

p/s:setiap kali nak wat transaksi,
mesti kena ada TAC number. leceh la...

saypOOL rafhtello said...

dia function mcm mne..
sekadar gambar je ke??
huhu..

AiMiE HaRmELiA said...

ian- kalau xsilap kte just kena activate no tepon kite kat atm.
then bile kite nak bt transasi dia akan sms kt hp kita bg n TAC tu.

saypool - function?? kalau xsilap dia its also for RSS Feed. so that bile org klik, dia leh subscribe to our blog.. tp i pon xbrape pandai bab ni..huhu

chipsmore said...

comell ;)

Blog Widget by LinkWithin