Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, October 28, 2009

Terjah menerjah!

Anmirai yang asalnya nak join kami last2 terpaksa tukar plan sebab gewe dia ada(gewe tu pakwe bg yg xtahu). dia datang kemudian lepas kami agak lama kat KB Mall tu. so sebaik kami dapat tahu Anmirai ada kat area KB Mall tu.. apa lagi..??



KAMI TERJAH~!!





Terjah pun ada gaya. BabyFie memang cm budak sekolah dengan shorts and beg galas dia tu.





Cuba korang tengok kat sana. Cam Anmirai je tu..





Ahahh!!Mari ikot kami terjah pasangan ni..






Shot paparazzi yang terbongkok-bongkok amik pic ni




Alamak, nyaris kantoi!




Pandai cover line konon amik pic saye. cis!




Hehehe.. gotcha~!!




Apakah?? nak bagi sape la agaknya bj ni yee??




Asyik amik pic orang je. Snap2 kat dressing room la pulak!




Penat jadi paparazzi tak bertauliah teringin lak nak makan icekimo ni





Krew jalan-jalan cari pasal yang lain pon tidak harus dilupakan

3 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

hehehe
seronk tgk kamu
terjah dia yang...
pandai cover eh...

AreDip said...

wah... dah ada pantung 4 kerat.... pandai gila... haha... buat pantun kat asu lak???? ;D
btw.. biaq la owank nak kuaq kapel2... cbuk ja... ahak...

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Blog Widget by LinkWithin