Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, October 6, 2009

Terpaksa mereka cari second job.. sob..sob..sedeyh!!

Siapa kata super heroes kerja dia selamatkan manusia sejagat je??

Abes diorang nak beli nasi pakai ape??

Mana diorang nak cekau duit nak beli top-up nak gayut ngan aweks??

Jawapannya ada pada Pakcik Hussain... KERJA KERJA KERJA laaa~!!


Jom tengok apa kerja sambilan super heroes kita lagi2 time gawat nieyh..


Superman ni bisa nangis x bila putus cinta??




Ni la cara dia nak tajamkan kuku dia.
xperlu manicure, pedicure segala bagai. Jimat!





memang COOL la abang bomba ni.. peweet~!!






Zorro ni dah biasa camni sejak dok kat Singapore beberapa tahun dulu






Cube korang perhatikan orang yang cuci tingkap KLCC tu.. mana tahu jumpe Spiderman ni.




Ni saya xleh tenung lama2.. goncang iman den!




Lama tak makan Domino's. Tapi kalau dia ni yang hantar aku xjamin keselamatan korang la



Eh, Elia ni bukan sepatutnya study untuk final exam
yg dh dekat ni ke?? apa dia buat ni?
merepek merapu meraban ni?? adooiii.. dah2..
stop blogging sementara waktu..

Study.. Study... Study!!

5 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

study ler syg oi...
dia boleh memain lak..

Syima Syaz said...

hahaha..igtkan btl2 nak carik part time job

joegrimjow said...

haha
funny ok

Noor Liyana Kamarudin said...

hai...thanks..
saya dah follow awak and add in my list..
hit me back k..
thanks!!
study kat UPM ke

BULLET said...

bagus2. release tekanan kejap la tu.

Blog Widget by LinkWithin