Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, September 5, 2009

Ada PINKnya, ada YELLOWnya

Ini adalah sorotan bagi entry Siboklah

I ada dentist's appointment.


:: sape nampak Klinik Pergigian Aidil? ::

As mentioned dalam entry tu i ada kata nak minta doc tanggalkan braces and pasangkan retainer je kan?? Konon nak nampak kurang jelik untuk audition 3r host tu.

Nak tau x??



Doc I xbagi sebab katanya gigi i xboleh pakai retainer lagi. Masing lembut and xsesuai.
takut2 gigi i akan bergerak dan lari dr placingnya. I terima dengan redha~

Agaknya doc tu ternampak sinar kesedihan kat muka i yang sebik ni. dia pun pujuk i dengan bagi i letak coloured rubber band for my braces kasi nampak fresh skit.

I pon tetiba jadi riang macam budak kecik merajuk then dibelikan ais krim paddle pop rainbow. yummy2..



Doc bagi I pilih warna ape i nak. Ada macam2 warna. wee.. bestnya..
Its sounds normal for ppl with braces tapi I pakai braces jenis Damon yang sememangnya xpkai getah tu sbb ia jenis yang latest and paling effective.

After the teeth dah at its right path baru doc bagi pasal colour2 ni.

Mula2 i pilih color Pink..

Then tetibe i tukar fikiran..

Doc tanya I.. "Are u sure bout this? You xkesah ke nak audition nanti?"

I dengan confidentnya jawab.. "tak kesah"

Seronok tak terhingga ngan pilihan warna i



:: Balik umah terus snap pic tuu::



:: Ok x?? walau mata dah cam panda sbb xckup tidur, I ttp happy::


Ohwellwhatevernevermind : Nervous nak g audition esok


Rasa cam nak pakai bj ni for the audition. Ok x?

4 comments:

lily lyana said...

kaler pe tuh yg kakya plih?
xpasan la..

mun-e said...

wah.gudluck 4 the audition. dah lepas ke? hehe

mieza yezza said...

kak ya cantiknye ble pkai retainer 2...huhu
da la pkai wane pink gitu...
cam tau2 je yg pink 2 favourite colour kte...hehe..
tp nape cam x nmpk sgt colour 2 huh...???
nnt ble blk bley la kte tgk kn...haha=)

Fid"s said...

suka baca entri lama anda..
jangan marah ye

Blog Widget by LinkWithin