Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, September 4, 2009

Sebok lah!



Ha.. Hari ni sangat busy..
ececeh. cam orang lain xbusy lak kan..


Banyak benda yang aku nak kena buat hari ni. Tapi rasanya masa tak berapa nak cukup.
so aku kena pilih yang mana kena buat dulu dan maybe ada yang kena postpone atau cancel.


Perkara yang wajib aku kena buat harini :

1. Gi kat Randy the Hairdresser - buat rambut. haha. ye lah. esok je audition. mesti la nak kasi up sket rambut ni.. hohoho. xde la aku nak buat sanggul atau nak buat teknik rebonding bagaii.. Wash and blow sayjaa(saje)..

2. Gi Dentist - Masa untuk servis besi2 gigi aku ni. Dah cukup setahun la kiranya aku "bergigi metal" ni. Cepatnya. Aku rasa nak minta dentist tu cabut braces ni n pasangkan retainer je. cantek sket nak g audition. Tapi deep down rasa sayang nak tanggalkan braces. Benda tu dah jd sebahagian dr aku. Waa.. sedih la..

3. Modelling shoot - Takde la yang besar2 punya. just tolong modelkan utk blogshop aku tu je. Cicik beriya2 nak aku modelkan. nnti korang leh la tengok bile dah siap nanti.

4. Spec - Gi betulkan spec aku yang dah kero dan lose screw cam tuannya. Hari tu g kat pekan Machang derang xreti buat. Tu la beli spec pelik2 lagi.

5. Basuh baju - aku balik2 semalam tengok kat bilik baju kotor tak berusik. dari last time aku balik tu baju tu dok berkepam kat situ. so kena la basuh. Cadarkatil aku kat hostel pon dibawa balik utk dibasuh.

Perkara tak berapa wajib buat tapi kena pilih untuk buat harini :

a. Berbuka puasa ngan Ayahanda kat Legend.

b. Berbuka puasa ngan Bunda kat LaManila.

c. Berbuka puasa ngan Cicik and Pinky kat Holiday Villa Subang.

d. Berbuka puasa ngan Family kat umah Keramat.


Mane yang aku akan buat mlm ni?


adoii... pening3..

3 comments:

ucup_mad said...

funny

mieza yezza said...

hamboi3x..... kak ya....
busynye akak kte nie....
ble blk kl mcm2 nk wt al maklumlah kt machang 2 mane lah ade benda sgt.....
cam ne ngan audition????
hope ade good news la....=)hehe...

AiMiE HaRmELiA said...

hehehe, biasa laa..
mmg kali ni lebih bz dari biasa la..
assgment pon xsmpat buat.
dpt update blog pon pg2 bute bile kakya xtdo.

audition tu ok la.. best tau

Blog Widget by LinkWithin