Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 7, 2009

Flip Flop pengganti Heels


masing2 sedar diri pendek.jadi inilah hasilnye. kasut yg paling hampir dengan camera adelah berwarna merah sebenarnye. tapi ada la pink2 skit.


:: Close up ::


Kami juga ada jual ini kasut!merah itu.sgt tinggi. 8 lapisan selipar flip flop biasa. @ 2inci tumit tinggi. berminat? RM35 sahaja diperlukan dengan penghantaran PERCUMA.

ada flipflop lebih rendah tetapi berwarna hitam dan putih sahaja. ada manik2 di jejari kaki. RM25 sepasang, free postage.


BERMINAT???Sila ke komen.

- Lepas ni khas buat SISWI UITM KELANTAN, I akan jual few hot items kat sana.
Next entry I akan postkan pic barang yang akan dijual. Special price for u guys tau.

Nantikan kemunculannya.. tehehe =D

6 comments:

Marya Hana said...

haha. aku yg tggi ni pon pakai taw..
kompem2 xdapat menyamekan level..
haha.

AiMiE HaRmELiA said...

Huhu.. kau memang la..
menggalah tingginya..
nasib dapat bf tinggi.
kalau rendah..??huhuhu

Marya Hana said...

kalau rendah, aku g potg kaki aku la.
bakinye bagi kat kaw..
kah2..

armouris said...

info tentang kasut tumit tinggi kat sini - High Heels Are Bad

intan said...

i nk kaler itam
saiz 5
confirm
0165549916
my number!

Clover said...

Dik Elia, flip flop yg 2inci tu ade stok lg ke? Ade kaler ape lg ye? Berminat lah nak beli.. Kaki saiz 4.

Ni num phone akak: 013-2265294.

Blog Widget by LinkWithin