Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, September 6, 2009

7 jam sakit jantung

Seperti dijanjikan...

Pic2 masa kitorang dlm bas yang mengambil masa
7jam perjalanan dari Machang ke Kuala Lumpur.


Krew JJCP terdiri daripada :


:: Jejariruncing ::




:: BbFie ::



:: MiezaLem ::



:: I duduk seat 6A, Mieza lak 6b ::



:: BbFie 6C. Tu pun slepas tukar seat.haha ::


2 jam pertama...



dia tidur...




Dia ni pun tido





Tinggal la sorang tu terkial2 xleh tido, nasib bawa broadband..

Leh la online dengan amannya..hehehe


Namun, keamanan hanya sementara..



Selepas Mieza n Fie bangun je.. aku yang sengsara..


Terseksa sepanjang perjalanan..

At the same time seronok juga..

Dapat hiburkan bebudak ni..





:: Adik ni suke main cak2 ngan saya ::



yang tak bestnya aku yang sempot..



:: Bus tu berhenti kat Gua Musang untuk berbuka ::







:: Tempat rehat yang mencekik darah ::





:: Nasi + Ayam + Teh ais = RM7???::



:: Bukan main jahat lagi muka adik2 aku ni. rupanya ada agenda ::




Sepanjang perjalanan tu hujan non-stop macam music kat channel V.
Dan sepanjang perjalanan tu la kami gelak terbahak2 macam bus tu
bapak tiri makcik kami yang punya. hahaha! Memang best!




Kami tiba di Hentian Putra lebih kurang 11.30Mlm.
Tengok la Fie tu.. dah bertukar menjadi Jakun.Tu la, lame sangat tak balik

3 comments:

lily lyana said...

besnye korg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mieza yezza said...

best giler time 2..huhu...=)
tp lagi best kalo yana join skali...
kuang ajak kak ya....!!!
ble la die amik pic tdo 2....???
riuh giler dlm bus kalo kte smu da bgun...hehe...
next time bley ajk fie blk same2 lg ngan kte smua...kn kak ya...???

fey said...

alalala sian KAK YAH kitorg kaco die.ni semua pasal miza..ngeee :) jgan laa marah liyana nnt balik sambut raya ko(deepavali) kite balik sama2 hahaha

Blog Widget by LinkWithin