Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, September 17, 2009

Peneman Setia

Hari ni I memang peruntukkan untuk spend dengan my bestfriend, Yana a.k.a Pinky

Sebab esok dia dah nak balik Mersing beraya.

Dah la I dok jauh, so bila ada masa tu kitorang akan manfaatkan.

Kitorang ni dah macam belangkas dah sebenarnya.

Belangkas, sisters, kembar, isi ngan kuku and macam2 lagi panggilan orang kat kami berdua ni.


Sekarang ni Pinky dah jadi usahawan disamping pelakon dan model. dia baru habis shooting drama bersiri untuk slot Lagenda kat TV3. apa tah tajuk dia yang ada Nora Danish tu. I dah lupa tajuk dia. tapi akan kua tak lama lagi.

So tengah hari tu I teman dia beli barang-barang untuk butik dia.



:: Belakang tu Hafiz, cousin+ bodyguard pinky.hehe ::


Lepas dah puas memborong, kami drive g Time Square jap. Kitorang mmg mcm ni. Semata-mata nak beli kasut leh je g that shooping complex, beli dah balik. Xde nak singgah kedai2 lain.



:: Love her so much ::



:: Baru dok kltn brape bulan dah Jakun amik
gambar kat shoopping complex
serupa itu pelancong juga. hahaks ::


Then memandangkan dah petang kitorang kena gerak g Holiday Villa Subang. Tempat Pinky buka kiosk jual baju sepanjang bulan Ramadhan ni. zass..



:: Dlm kete baca CLEO ternampak iklan ni. Hp yg i berangan nak beli tu!::



:: Posing kat kiosk sambil online. masa berlalu pon kami xsedar ::


Disebabkan harini last day Pinky buka kiosk ni kt sni. I pon snap la pic suasana kat Holiday Villa ni. There's plenty of it but these are some of it.



:: Kiosk ni dkt ngan kawasan buffet :


:: view dari lobby ::




:: I love this part so much. Romantik sangat deconya yang ke-english-an::



:: Berangan nak garden wedding cmni.kahkahkah!::


::Muka penat nak kena kemas kiosk ::



:: Angkat, lipat dan angkut semua bawa balik. Kanan tu AndakPinky::


Dah pukul 11mlm. Orang makin surut.









Holiday Villa Subang, thanks for having us here~!!


Malam tu balik tidur umah Pinky. Penat sangat tapi best. banyak gossip yang kami share.
potpet-potpet sampai la kitorang tertidor....zZzZzZZZzz

1 comment:

Hira ShoujoMerge said...

sya da lme x lawat akak punyer blog....skarang akak bertmbah comel la...dengan bertudung...rugi btol..orng yng tinggalkn akak tu...tpi tak pe biarkanlah crite lme ..yg penting akak mmng comel giler skank...

Blog Widget by LinkWithin